Vzťahy znamení zverokruhu, ktoré karanténa posilní!

Koronakríza a s tým spojené rôzne obmedzenia v mnohých krajinách, môžu mnohé vzťahy pekne naštrbiť. Nie však všetky. Sú znamenia zverokruhu, na vzťah ktorých má karanténa, naopak, pozitívny efekt!

14.04.2020 09:00
pár, mladí ľudia, mrakodrap, projekcia Foto:
Dvaja vodnári vo vzťahu, to je zvláštne, možno to pozorovať aj v spoločnej karanténe.
debata

Rak a škorpión

Emocionálny rak a vášnivý škorpión tvoria veľmi citlivý pár. Pomáhajú si navzájom prekonať ťažkú situáciu v karanténe. Namiesto argumentovania sa navzájom podporujú a snažia sa čo najviac reagovať na pocity svojich partnerov. Týmto spôsobom sa obe znamenia lepšie spoznajú a seba si vážia. Len čo sa skončia obmedzenia vychádzania, budú navyše zamilovanejší ako predtým.

Panna a kozorožec

Tento pár je v skutočnosti emocionálne veľmi uzavretý. Vo svojom vzťahu si však môžu navzájom dôverovať. Táto dôvera sa stáva viditeľnejšou počas koronakrízy. Panna a kozorožec čelia mimoriadnej výzve v spoločnom byte, čo pre nich znamená veľa času na veľa emocionálnych a otvorených rozhovorov. Výsledkom je učenie jeden od druhého a pocit bezpečia, ktoré odrazu začnú zázračne pociťovať.

Lev a strelec

Kombinácia ohnivých znamení, ktorí sa stretnú vo vzťahu, to je vášeň na entú. Možno to vnímať aj v karanténe. Vyskúšajú spolu nové sexuálne pozície a ich milostný život zažije mimoriadne veľký vzostup. Takže karanténa ich vzťah obohatí, ešte viac posilní.

Vodnár a vodnár

Dvaja vodnári vo vzťahu, to je niečo celkom špecifické, možno to pozorovať aj v spoločnej karanténe. Toto znamenie zverokruhu obzvlášť dobre reaguje na partnerove potreby. Keď je vystresovaný alebo smutný, ten druhý presne vie, ako sa s tým vysporiadať. Táto harmonická súhra posilňuje ich vzťah aj napriek výnimočnej situácii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #emócie #vášeň #harmónia #bezpečie #koronavírus #karanténa

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...