Flirtovanie je zábava! Neberte ju vážne a bude sa vám dariť

Ako si s mužom, ktorý vám padol do oka, vymeniť niekoľko dvojzmyselných či veselých poznámok? Ako sa ponoriť do flirtovania?

07.04.2020 17:00
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Aj vo flirtovaní sa môžete zdokonaliť.
debata

Ukážte mu svoju hravosť

Ak nie ste upätá, máte zmysel pre humor a viete ho zabaviť – máte výrazné body k dobru. Mužov zaujímavú hravé ženy a flirtovanie zo stany atraktívnej dámy je pre nich vzrušujúca hra, ktorej sa nevedia nabažiť. Z vašej strany to chce uvoľnenosť – neberte flirtovanie smrteľne vážne – nie vždy to musí vyjsť a niekedy je to len záležitosť tu a teraz – treba si ju iba vychutnať.

Ukážte mu svoju zmyselnú stránku

Zmyselná neznamená vulgárna. Zmyselnosť v jemných náznakoch, ktoré sú ale veľavravné. K tomu zvodné pohrávanie sa s vlasmi, jemné, nenápadné dotyky, ktoré mu dávajú jasne najavo – nie ste proti nezáväznému flirtu. Jemne ho pustite za hranicu „slušnosti“, stále ho však udržiavajte v napätí. Bude z toho niečo, nebude…? Vy o tom rozhodnete, máte to v rukách.

Ukážte mu, že ste dobrodružná

Porozprávajte mu o vašej poslednej zahraničnej ceste či nedávnom víkende – ak sa prihodilo čosi zvláštne, výnimočné čí veselé, tak von s tým. Práve takýmito milými príbehmi mu poodhalíte svoju veselú a dobrodružnú povahu, ktorá sa nebojí vhupnúť aj do neznámych vôd. Teraz je pre vás tou neznámou vodou práve on – dajte mu pocítiť, že aj on je zábavný, že vás jeho historky bavia a ste pripravená počúvať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #flirt

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...