Miesto na mužskom tele, ktoré musí žena poznať. Dovedie partnera do extázy

Máloktorá žena ho pozná. No tie, ktoré vedia, kam zamieriť, považujú muži za najlepšie milenky na svete. Spoznajte s nami miesto, ktorého stimulácia poteší každého muža.

19.03.2020 22:20
orgazmus, vyvrcholenie, sex, intimity Foto:
Prekvapte muža novými pocitmi.
debata (3)

Nie je to penis

Láskanie penisu ocenia muži na milión spôsobov, ale nie je časť tela, ktorá dokáže maximalizovať ich rozkoš. Ak chcete, aby si partner pri vás užil doslova extázu, bude nutné zájsť o niečo nižšie. Pretože za koreňom penisu slasť nekončí, ale začína. A hoci je žaluď považovaný za najcitlivejšiu časť mužského tela, čo sa týka rozkoše, násobiť ju vie oblasť práve pod penisom.

Skutočné miesto slasti

Je to oblasť od penisu až po análny otvor. Tu sa nachádza priestor, ktorý vie šikovná milenka veľmi dobre využiť. Už len masáž semenníkov je pre partnera dokonalou ochutnávkou raja. Preto ak ste tou, ktorá si užíva rada orálny sex s partnerom, pomôžte si napríklad aj jemnou stimuláciou práve semenníkov. Zážitok to bude omnoho krajší a aspoň budete vidieť, čo pri hre s ústami robiť rukami.

Postupujte nižšie

Nie všetko sa končí oblasťou genitálií. Postupujte ďalej smerom ku konečníku. Táto hrádza je dokonalé miesto na intímnu masáž. Hovorí sa jej ľudovo aj vonkajšia prostata. Tu dokážete muža stimulovať tak intenzívne, že často stačí pri masáži zamieriť sem a erekcia sa dostaví aj u mužov, ktorí s ňou už majú problém. Stačí trochu masážneho oleja a od jemnej masáže a škrabkania až po intenzívne trenie je všetko povolené. Opäť je to miesto, ktoré môžete zapojiť do hry aj pri predohre a milovaní. Partner bude nadšený .

Masáž prostaty

Dostávame sa ku konci poznávania oblasti mužského panvového dna. Masáž prostaty je nesmierne intímna, ale nesmierne rozkošná. Verte či nie, každý muž po nej v kútiku duše túži. Môžete použiť erotické pomôcky alebo aj ruky. Nemôžete trafiť vedľa. Potešenie je zaručené.

Prekvapte ho

O celej tejto oblasti často ani mnoho mužov netuší, pretože sa pri milovaní aj masturbácii zameriavajú výhradne na penis. Prekvapte ho novými pocitmi. Stanete sa pre neho razom bohyňou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #predohra #dráždenie #láskanie

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...