Ktoré znamenia najčastejšie zožiera žiarlivosť?

Istá miera žiarlivosti zdravému vzťahu určite neublíži. Ak sa však začína žiarlivosť stupňovať, hrozia problémy. Tieto znamenia sú k nej náchylnejšie o čosi viac ako iné.

10.03.2020 17:00
žiarlivosť, kontrola Foto:
Aj váš vzťah prevalcovala žiarlivosť?
debata

Panna

Panna je často vo vzťahoch opisovaná ako „poklad“. Vždy je tu pre svojich blízkych a urobila by všetko pre svoju rodinu a priateľov. Ak si niečo zaumieni, zvyčajne pre to urobí maximum a napokon to dosiahne. Ak ide všetko podľa jej plánov, je život s týmto znamením prechádzkou ružovou záhradou. Zmena nastáva, ak niečo nefunguje na sto percent – a čo je ešte horšie, ak panna nadobudne pocit, že niekto má zálusk na jej partnera. Na jej podozrenie stačí len lichôtka či úsmev od niekoho tretieho a oheň je na svete. Výčitky a žiarlivostné scény nenechajú v jej prípade na seba dlho čakať

Býk

Býk, ako je známe, je vo vzťahu stály a verný. Spoľahlivosť je kľúčovou vlastnosťou býka. Toto znamenie zverokruhu má však tendenciu byť až priveľmi majetnícke. Partnera chce mať neustále pod kontrolou a ak sa mu to nedarí, začína žiarliť. Ak sa býkovi nedostáva od partnera toľko pozornosti, koľko si predstavuje, jeho fantázia začne pracovať na plné obrátky a problém je na svete – začne sa bludný kruh žiarlivostných scén a obviňovaní.

Blíženci

Na jednej strane sú vždy v dobrej nálade a vyžarujú veľa pozitívnej energie. Na strane druhej sú priveľmi netrpezliví. Často pochybujú nielen o sebe, ale aj o svojom okolí. Predovšetkým, pokiaľ ide o vzťahy, sú ľahko ovplyvniteľní názorom druhých. Na vzbudenie podozrenia blížencom stačí nevinná veta či poznámka. Ľudia narodení v tomto znamení patria medzi najväčších žiarlivcov, táto vlastnosť ich často pripraví o vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žiarlivosť #znamenia zverokruhu

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...