Zamilovať sa? Tieto znamenia to zvládnu expresne rýchlo

Otvoriť sa emóciám či darovať dôveru cudziemu človeku takmer okamžite... Aj tieto "schopnosti" sa spájajú so znameniami, ktoré sú náchylné na expresné zamilovanie sa. Ktoré znamenia to sú?

09.03.2020 09:00
bozk, párik, rande, zaľúbenci Foto:
Šialene zamilovaní?
debata (1)

Rak

Ide o veľmi emotívne znamenie zverokruhu, ktoré je so sebou viac-menej spokojné. Pocitom prikladá rak ohromnú moc a rozhodne ich neignoruje, skôr naopak. A hoci sa mu pomerne často dostane (aj vďaka prehnanej dôvere) krutej rany, na lásku nikdy nezanevrie a púšťa sa do nej znova a znova. Riskuje bolesť, ale pocit, že je zamilovaný, je pre neho dôležitejší a krajší a tak ide rozum bokom a úplne sa poddáva prvotným pocitom, ktoré mu občas klamú. Rakovi to nevadí, láske hovorí „áno“ expresne rýchlo.

Strelec

Je tiež jedným zo znamení zverokruhu, ktoré sa veľmi rýchlo zamilujú. Až prirýchlo. Pocit zamilovania sa je u strelca taký žiaduci, že odsúva akékoľvek pochybnosti. Tento pocit ho „otvorí“ láske okamžite. Strelec neustále potrebuje v živote rozmanitosť a to zahŕňa aj časté zamilovávanie sa. Do všetkého skáče „po hlave“, postupné kroky nahrádza cestou rovno k cieľu. Bohužiaľ, často zostáva buď on alebo jeho partnerka veľmi rýchlo zranený.

Baran

Baran sa rovnako ako strelec zamiluje viac do dobrodružstva ako do samotnej osoby a preto sa tiež ľahko nechá ovplyvniť prvotným ošiaľom. Ale v skutočnosti nejde o hlboké city. Baran sa vzdáva veľmi rýchlo, ak sa city stávajú viac vážnymi, láske dá zbohom. Baran je schopný milovať – ​​a dokonca s neuveriteľnou intenzitou. Veľmi sa však bojí zranenia a tak si radšej vystačí s povrchnejším zamilovaním – strata ho v tom prípade nebolí až tak veľmi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #znamenie zverokruhu

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...