Znamenia zverokruhu, ktoré sa vo vzťahu začnú rýchlo nudiť!

Niektorí ľudia potrebujú neustále zmeny a začnú sa nudiť, len čo majú pocit, že sa ich vzťah rúti do stereotypu.

13.03.2020 11:00
láska, rozchod, nuda Foto:
Aj váš vzťah postihla nuda?
debata (1)

Namiesto toho, aby sa porozprávali o spoločnom riešení, začnú sa „oddeľovať“. Predovšetkým tieto tri znamenia sa často začnú pomerne rýchlo vo vzťahu nudiť.

Strelec

Strelec patrí k znameniam, ktoré milujú svoju slobodu a rýchlo sa začnú nudiť, keď trávia dlhý čas s tým istým človekom. Ak máte vo vzťahu pocit, že ste obmedzovaní a už si nemôžete užívať svoju slobodu, obávate sa, že sa začnete z dlhodobého hľadiska nudiť. Ak už nevidíte iskru v bežnom živote, alebo robíte kompromisy už v počiatočnej fáze, radšej by ste mali vzťah ukončiť.

Blíženci

Aj blíženci sú ľudia, ktorí potrebujú v živote neustále zmeny a dobrodružstvo. Keď to v partnerstve nenájdu, rýchlo sa z takého vzťahu vyparia. Blíženci sa navyše veľmi ťažko rozhodujú, pretože majú na pamäti, že stále môže prísť ešte niečo lepšie. Predovšetkým vo vzťahoch si seba predstavujú na prvom mieste a myslia len na seba.

Vodnár

Vodnári sú mimoriadne spoločenskí ľudia, neustále obklopení svojimi priateľmi a radi spoznávajú nových ľudí. Ak majú pocit, že im je vzťah na obtiaž, radšej ho ukončia. Pretože ak im hrozí riziko, že sa začnú nudiť, radšej si vzťah ani nezačnú. Vodnári potrebujú vo všeobecnosti dlhý čas na to, kým sa niekomu otvoria a kým sa s niekým dajú dokopy. Ich vzťah môže vydržať len v prípade, ak nájdu skutočne pravú lásku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #zmena #strelec #stereotyp #zverokruh #dobrodružstvo

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...