Nevie vás uspokojiť? Poraďte mu TOTO

Chcete spoznať tajomstvo kvalitného milostného zážitku? Nie je to v zázračnej univerzálnej polohe ani praktike. Terapeuti v oblasti sexu hovoria, že častým problémom je chyba komunikácie. Dnes vám poradíme, čo partnerovi pošepnúť, aby ste si obaja užili viac.

27.02.2020 17:00
Orgazmus ako dôkaz lásky? Zabudnite na to! Foto:
Pošepnite partnerovi, aké sú vaše erotické sny.
debata (1)

Čo vlastne zbožňujete

Nie je podstatné, či mal váš partner pred vami mnoho mileniek, alebo ste jeho prvou aj poslednou. To vonkoncom nerozhoduje o tom, ako uspokojí vás. Každá žena môže obľubovať niečo iné. Partner čaká hlavne od vás, aby ste mu prezradili, čo sú vaše rozkošnícke miesta, taktiky, triky, erotogénne zóny a obľúbené milostné aktivity. Nebojte sa byť k nemu otvorená a povedať si, čo sa vám páči a na čo čakáte.

Poďte objavovať

Raz skúsiť je lepšie, ako stokrát počuť a platí to aj v intímnej oblasti. Najhoršie je spoliehať sa na to, že sa partner dovtípi, ako vás dokonale pomilovať. To mu môže trvať celý život a možno sa k výsledku nikdy nedopracuje. Prečo si neskrátiť čakanie? Vezmite mu ruku, telo, naveďte ho správnym smerom, na správnu intenzitu a objavujte spolu praktiky a metódy, ktoré vám robia dobre.

Skúste prekonať hranice

Prekonávanie zavedených štandardov vždy prináša niečo nové. Tak je to aj v sexe. Ak si partner myslí, že existuje len klasika a tri sexuálne polohy, vyveďte ho z omylu. Mnoho sexuológov tvrdí, že nevypovedané túžby sú nielen zdrojom sexuálnej frustrácie, ale aj častým dôvodom, prečo sa vzťahy rozpadajú. Tajne hľadáme milencov, s ktorými prežívame erotické sny. No pritom by niekedy iba stačilo pošepnúť ich partnerovi a prežiť uspokojenie s ním.

Žiadajte čas

Muži vnímajú sex a cestu k orgazmu zo svojho uhla pohľadu. Je to logické, pretože majú pocit, že čas, ktorý stačí na vyvrcholenie im, je ten adekvátny. Pre ženy ale nestačí. 80 % žien potrebuje na vyvrcholenie viac času ako ich partner. A to je presne tá skupina, ktorá sa sťažuje, že nemá tak často vyvrcholenie. Dnes sú možnosti, techniky, praktiky aj pomôcky na predĺženie mužskej výdrže. Môžete ich použiť. Niekedy však úplne stačí povedať partnerovi, aby sa neponáhľal. Koniec koncov – milovanie je krásne celé, tak prečo si ho neužívať čo najdlhšie?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #komunikácia #orgazmus #túžby #erotické sny

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....