Päť valentínskych faux pas, ktorým sa treba vyhnúť

Existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako (ne)osláviť Valentína. Ale bez ohľadu na to, čo robíte, nasledujúcim piatim trapasom by ste sa mali vyhnúť.

11.02.2020 11:00
plyšový medveď, vankúš, láska Foto:
Majte na pamäti, že chcete potešiť dospelého človeka, nie dieťa.
debata

Mnohí považujú sviatok svätého Valentína za niečo trápne, obyčajný komerčný sviatok, ktorý sa oplatí odignorovať… Ak však patríte k tým, čo ho neignorujú úplne, vyhnite sa niektorým prešľapom.

Či ste single alebo zadaná: Nepreháňajte

So všetkým to možno prehnať. Takže ak od svojho miláčika dostanete niečo, čo sa vám nepáči, alebo nespĺňa vaše očakávanie, myslite vždy na to, že je to pseudosviatok. Dôležité je len to, ako prebiehalo vaše partnerstvo počas celého roka. A keď ste single, nedramatizujte, nič to neprinesie.

Nemajte veľké očakávania

Nie sú to ľudia alebo veci, ktoré nás sklamú, ale naše vlastné očakávania.

Nemyslite na svoje single kamarátky

Ste zadaná a tešíte sa na úžasné valentínske rande alebo skvelý darček? Super! Ale radšej svojich single kamarátov obíďte. Pretože aj keď vravia, že im je celý rozruch okolo Valentína ukradnutý, v skutočnosti je to pravdepodobne inak.

Nepíšte svojmu ex

Aj keď vás pália prsty a na Valentína ste práve single a rozcítená, ovládnite sa, tých 24 hodín prežijete… Nenechajte sa ovplyvniť romantikou, ktorá na Valentína kričí zo všetkých strán a nepíšte niekomu, s kým vám to prestalo fungovať a kto patrí raz a navždy do minulosti.

Nekupujte gýčovité darčeky

Aj keď sa vám to zdá milé a nemyslíte to zle, určite nekupujte svojmu priateľovi žiadnych nepotrebných macíkov, plyšové hračky a podobné zbytočnosti. Skúste do tohto sviatku vniesť trochu romantiky, zamerajte sa však na niečo praktické, pekné alebo čokoládové… Majte na pamäti, že chcete potešiť dospelého človeka, nie dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #single #darček #očakávanie #gýč #Valentín #prešľap

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...