Ako podľa fotiek na Instagrame zistíte, či je zadaný?

Páči sa vám, sledujete ho a chceli by ste ho mať aj inak ako cez obrazovku mobilu. Lenže ako zistiť, či je hviezda vášho osobného Instagramu single, alebo už reálny život zdieľa s niekým iným? Existujú na to spoľahlivé indície.

01.02.2020 10:30
single, samotár, muž, domácnosť Foto:
Ak sa muž fotí zásadne osamote, je to priestor na to, že je buď single, alebo je minimálne otvorený novému vzťahu.
debata (1)

Profilová fotografia

Brittany Christopoulos sa venuje moderným vzťahom v spojitosti s internetom a všimla si zaujímavú vec. Zadaní muži sa radi pochvália tým, že nie sú single a teda profilovú fotografiu alebo fotografie na svojej stene majú často v spoločnosti rovnakej dievčiny. To vám jednoducho napovie, že je pre neho tou, ktorú neplánuje opustiť. Naopak, ak sa fotí zásadne osamote, je to priestor na to, že je buď single, alebo je minimálne otvorený novému vzťahu.

Sledujte hashtagy

Nie všetko je len o fotografiách. Brittany Christopoulos odporúča sledovať aj hashtagy. Obvykle cez ne muži komunikujú svoje skutočné vnútro a to, čo chcú povedať. Ak sa vyskytujú v hashtagoch spojenia ako single, sloboda, samota, alebo ich anglické variácie, je viac ako pravdepodobné, že to je tiché volanie po niekom, kto jeho odkazy identifikuje. A tou pravou môžete byť vy.

Sledujte, čo sleduje on

Pozrite si ľudí a profily, ktoré sleduje váš objekt. Sú to viac ženy alebo muži? Slobodní muži sa zameriavajú viac na ženy, tí zadaní skôr na ich hoby, profily hviezd, vzdelávanie a podobne. Aj to vám môže napomôcť rozhodnúť sa, či mu nakoniec napíšete správu alebo nie.

Kde je označený a koho označuje

Možno nemá spoločné fotky, ale je označený na fotkách niekoho iného a rovnako aj on označuje stále rovnakú osobu. To naznačí, že majú spolu možno aj viac ako len instagramový vzťah. Ak je vo svojich príspevkoch na označenia skúpy, je to šanca, aby začal časom označovať pri srdiečkach práve vás.

Komunikácia

Keď už na ňu príde, dosť veľa napovie. Sociálne siete nie sú anonymné a každý zadaný muž vie, že to je hra s ohňom. Srdiečka, laškovanie, neustále odozvy, to napovie, že vaše sympatie môžu byť vzájomné. Naopak, strohé odpovede bez možnosti vyčítať čokoľvek medzi riadkami chodia od mužov, ktorých srdce je skalopevne zakotvené u inej.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #Instagram #sociálne siete #zadaný muž

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...