Nie ste v tom sami! Problémy, ktoré skôr či neskôr riešia všetky páry

O rok či päť... Ale určite to príde. Nespokojnosť vo vzťahu trápi v istom okamihu všetky vzťahy.

28.01.2020 13:00
muž a žena, rozchod Foto:
Kríza? Čo príde po nej?
debata

Krásna svadba a potom?

Skvelé na romantických filmoch je to, že sa končia krásnym dialógom a svadbou. A tak snívame, že aj náš príbeh lásky sa skončí presne takto. Ale je to len polovica pravdy. Život totiž „beží“ aj po svadbe – dialógy časom strácajú na kráse, prihlásia sa krízy. Občas veľmi ťažké. Kríza v niektorej zo svojich podôb však zasiahne každý pár – bez ohľadu na to, aká úžasná a romantická bola svadba.

Niečo nám chýba

Môže sa nám zdať, že súčasný partner nie je taký romantický ako náš ex. Alebo sex je akýsi vlažnejší než na začiatku… Jedného dňa vám začne niečo chýbať – vášeň, romantika, istota… Takýto pocit prežívajú takmer všetky vzťahy, ide len o to, ako sa s týmto problémom popasovať, aby sa náš nepríjemný pocit, že v niektorej sfére strádame, neprehlboval.

Nežijeme tak, ako sme chceli

Vaše krásne a žiarivé predstavy o spoločnej budúcnosti prevalcovala každodennosť. Nemáte pocit, že teraz žijete život, ktorý ste chceli. Necítite sa dobre vo svojej koži ani v pozícii, ktorá vám „prischla“. Chcete od života niečo viac, niečo iné, vzrušujúcejšie, veľkolepejšie… Nespokojnosť – väčšia či menšia – zvykne človeka občas prevalcovať aj v relatívne pokojnom vzťahu. Čo s ňou? Svoj život má každý vo vlastných rukách, nikto iný za vás vaše šťastie nevybojuje… Tak do toho!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozchod #partner #hádky

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...