Štúdia: Muži jedia viac pizze, keď flirtujú

Neuveriteľné, aké témy zaujímajú vedcov! Konečne vďaka nim vieme, že muži, na rozdiel od žien, tlačia do seba viac v prítomnosti žien, na ktoré chcú zapôsobiť.

07.01.2020 13:00
flirt, vášeň, zvádzanie Foto:
Muži v prítomnosti žien, na ktoré chcú zapôsobiť, jedia o 93 percent viac pizze.
debata

Na vedecké alebo pseudovedecké štúdie možno na internete naďabiť skutočne denne. Niektoré dokonca vyvrátia to, čo iné potvrdili. Štúdia, o ktorej je reč, ukázala, že muži v prítomnosti žien, na ktoré chcú zapôsobiť, jedia o 93 percent viac pizze!

Vedecká práca univerzity New Yorker Cornell University, by mala byť celkom zábavná. Nabudúce, keď bude niekto oproti vám do seba tlačiť pizzu, môžete to vnímať ako kompliment. Štúdia, ktorá sa viac ako dva týždne uskutočňovala v talianskom bufete All-you-can-eat, kde muži, ktorí jedli so ženami a nie s mužmi, nielenže konzumovali viac pizze, ale dokonca aj o 86 percent viac šalátu. Výsledky boli interpretované tak, že muži chceli jednoducho predviesť svoje „zručnosti“. Zrejme tiež s elasticitou stien žalúdka.

Predpokladajme, že muži neflirtujú dlho a rýchlo stretnú tú pravú, pretože z dlhodobého hľadiska spôsobuje konzumácia pizze nárast na váhe, čo nie je atraktívne, ani náhodou.

Mimochodom, stravovacie návyky žien sa nezmenili, jedli rovnako, či už sedeli oproti mužom alebo ženám. Len občas cítili stres, pretože ich mužskí kolegovia „spratali“ pizzu na ich vkus až príliš rýchlo…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žalúdok #flirt #stres #pizza #kompliment

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...