Zabudnite na klišé. Skúste nové tipy na romantický večer

Na peknej piesni, ľahkej večeri a sviečkach nie je nič zlé. Akurát je to už trochu nudné. Túto kombináciu vyskúšala zrejme každá dvojica s túžbou po romantických zážitkoch. Preto je nutné obmeniť prístup, ak má byť romantika stále romantická a nie obohraná.

21.12.2019 07:00
romantika, rande, láska Foto:
Pohár vína vyskúšala už každá dvojica s túžbou po romantických zážitkoch.
debata

Prekvapenie

Stačí maličkosť, ale v dnešnom svete je veľmi milé niekoho len tak nezištne potešiť. A ešte lepšie je, ak využijete na prekvapenie niečo, s čím strávite aj pár spoločných chvíľ. Napríklad prineste niečo milé do domácnosti, čo si vybalíte, zložíte, potešíte sa a potom sa poláskate. Alebo drobnosť, ktorou si napríklad ozdobíte bývanie, možno niečo príjemné, čo poteší polovičku. Stačí maličkosť, ktorá rozihrá úsmev na tvári a poteší srdce.

Škrabkanie

Veľmi príjemné, intímne a romantické. Stačí tričko dole, ľahnúť si na posteľ a nechať sa škrabkať. Je to krásne, príjemné a zaručujeme zimomriavky po celom tele. Navyše tento jemný dotyk veľmi príjemne rozvibruje celé telo. Môžete sa pri škrabkaní striedať, alebo sa neskôr v objatí škrabkať navzájom. Je to čistá romantika a pomalý nástup vzrušenia.

Večer pri knihe

Vždy lepší, ako pri televízore. Spoločné čítanie knihy, popíjanie čaju, držanie sa za ruky. Je to veľmi príjemná aktivita vo dvojici. Dokonalá na večer. Aj preto, že čítať knihu sa dá skvele v spoločnej posteli. Kniha má schopnosť upratať rozbúrené myšlienky v hlave, upokojiť myseľ a zrazu máte pekné chvíle s partnerom. Pokračovanie je už na vás.

Prechádzka s potešením

Nezáleží na tom, či je vonku zima alebo teplo. Vybehnite von. Najkrajšie to bude, ak sa niečím prekvapíte. Rozbijete rutinu. Pritom stačí iba zodvihnúť možno farebný list a dať ho polovičke ako malý darček po ceste. Nájsť pekný kamienok v tvare srdca, alebo upozorniť na pekný výhľad. Malé prekvapenia, ktoré vás prinútia zabudnúť na svet okolo podporia romantiku, ktorú si skvele užijete.

Domáce práce

Čo je na nich romantické? Nuž to, že ich pôjdete robiť spoločne. S úsmevom. Zapojíte štyri ruky, ktorým bude všetko trvať kratšie. Žiadna romantika nie je taká pekná, ak sú doma povinnosti, ale keď ich spoločne zvládnete. Ak ste spolu spravili kus roboty, to bude romantickejšie. Určite viac, ako mať skvelú večeru so sviečkami, ale kuchyňu plnú riadu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #prechádzka #romantický víkend #domáce práce

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...