Žena v znamení kozorožca: Starostlivá matka, dobrá podnikateľka

Astrológovia túto ženu opisujú v protiklade so ženou, narodenou v znamení strelca. Kým strelkyňa prežije celý život s hlavou v oblakoch, táto žena naopak nohami na zemi.

21.12.2019 12:00
žena v znamení kozorožca, kozorožec Foto:
Žena v znamení kozorožca.
debata

Radšej majetok ako zážitky

Podobne, ako býčica, aj ona bude túžiť po majetku, obšťastní ju viac ako zážitky. Nakupuje často a rada, ale dôraz kladie na kvalitu. Keďže len veľmi nerada vyhadzuje alebo daruje veci, kupuje módu, ktorá je nadčasová. Preto má šatník skromnejší, za to však „nevyčísliteľnej“ hodnoty. Táto žena je vkusná, ale decentná. Nemá rada pestré oblečenie, nerada kričí na diaľku. Radšej ostáva elegantná, trošku však predsa len v úlohe „sivej myšky“.

Nechce chudobného muža

Podobný vzťah má aj k zariaďovaniu domácnosti. Vyberá drahé kúsky, na dlhý čas. Preferuje masívne drevo, kvalitné parkety a drahý šatník. Väčšina mužov túto jej vlastnosť ocení, veci sa nečasto kazia a manželku nemusia sprevádzať večne po nákupoch. Ako sme už spomenuli, má rada majetok a tým pádom aj majetných mužov. Keďže sama niečo v živote znamená, nestrpí po svojom boku muža, ktorý „smrdí grošom“.

Starostlivá matka

Žene v znamení kozorožca sa len málokedy finančne nedarí, peniaze k sebe priťahuje ako magnet. Patrí k ženám-kariéristkám a keď sa vyberie svojou vlastnou podnikateľskou cestou, nezvykne sa pomýliť. Na podnikanie je ako stvorená, rada tiež vedie (svoj) tím. Čo sa týka rodinky, ktorá na jej ceste životom nesmie chýbať (ako u žiadneho zemského znamenia), astrológovia vravia, že bude starostlivou matkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bohatstvo #kariéra #majetok #vkus #znamenie kozorožec

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...