Vodnár a lev ako pár? Večné hádky! Ktoré ďalšie páry majú neustále konflikty?

Niektoré znamenia k sebe jednoducho nesedia! Ich vzťah preto charakterizujú večné hádky. Sú to tieto dvojice:

10.12.2019 15:00
krik, hádka, kríza Foto:
Hádka. A čo príde potom?
debata

Vodnár a lev

Tieto dve znamenia majú diametrálne odlišné predstavy, pokiaľ ide o vzťah, ale nezhodujú sa ani na predstave o spoločnom živote. Kým lev je rád stredobodom „vesmíru“ a prikladá veľký význam tomu, ako ho vnímajú ostatní, u vodnára platí presný opak. Namiesto toho, aby vodnár obdivoval silných a sebavedomých ľudí, stará sa najmä o tých slabších. Nie je sústredený na seba, ale skôr na iných. Vodnár toho k životu veľa nepotrebuje, naopak, lev miluje luxus. Veľké kontrasty medzi nimi spôsobujú často hádky a nepochopenie zo strany toho druhého.

Ryby a panna

Ryby sú síce harmonické znamenie a prejavujú veľa pochopenia smerom k okoliu, pri panne sa však často dostávajú na hranicu svojich možností. Dôvod: Panna má tendenciu byť sebecká a sledovať predovšetkým vlastné záujmy, svoje potreby stavia nad potreby ostatných. To, samozrejme, vedie vo vzťahu k neustálemu napätiu. I keď jednu krízu preklenú, veľmi rýchlo sa o slovo prihlási ďalšia. Spolužitie sa tak stáva večným kolotočom vyčerpávajúcich hádok a uzmierovaní.

Škorpión a baran

Obe znamenie sú mimoriadne trvrdohlavé. Niet preto divu, že často „narazia“. Pre obe znamenia je veľmi ťažké robiť kompromisy, aj zľaviť zo svojich požiadaviek. Vlastný názor menia len ťažko a práve preto sú často na programe dňa hádky. Temprerament toho druhého však obdivujú a k životu ho priam potrebujú. Ako dlho sa však dá vydržať vo vzťahu plnom napätia je otázne…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádky #konflikty #znamenia zverokruhu

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...