Miesta na tele, ktoré si partneri zabúdajú láskať. Sami si tým škodia

Dať si pusu, chytiť sa za ruky. To sú bežné veci v každom vzťahu. Často však ignorujeme na svojom aj partnerovom tele miesta, ktorých sa oplatí dotýkať. Zlepší to váš vzťah a zapojenie pri milovaní vylepší vzrušenie aj sexuálne pocity. Viete, ktoré miesta to sú?

28.10.2019 17:00
sex, erotika, intimity Foto:
Bozky na šiju a vaše objatia aj pohladenia budú intímnejšie a vzrušujúcejšie.
debata

Bozky na šiji

Sú úplne dokonalé. Niekedy stačí len dotyk, jemné pohladenie prstami a telom sa rozlejú zimomriavky príjemných pocitov. Ide o citlivú zónu u mužov aj žien. Najlepšie na tom je, že prístup k tejto časti našich tiel máme aj bez toho, aby sme odhadzovali šaty. Skúste sa v týchto miestach navzájom pohladiť, jemne poškrabkať, dopriať si bozk keď sa objímete odzadu. Vaše objatia aj pohladenia tak budú intímnejšie, vzrušujúcejšie, láskyplnejšie.

Zadok

Je miestom prešpikovaným nervovými zakončeniami. Tínedžeri si často v rámci láskania a dotykov siahajú na zadok a od tohto zvyku netreba upustiť ani vo vyššom veku. Je to príjemné. Pre muža aj pre ženu je milým osviežením objatia, ak mu partner pripraví krátke pohladenie, či masáž zadočku. Niekedy krátko pri rannom objatí, inokedy plnohodnotnú masáž ako súčasť predohry pred milovaním.

Stehná

Hlavne ich vnútorná strana. Je veľmi príjemní hladiť si ich napríklad v kine. Je to spojenie, ktoré s partnerom zrazu prepojí vaše telá úplne inak ako iba držaním sa za ruky. Skúste to. Takéto gesto je dovolené v MHD aj v kine, pri stole v reštaurácii, skrátka všade tam, kde chcete partnerovi naznačiť, že ste stále do neho zamilovaná a kontakt s ním vás stále dokáže sexuálne nabudiť. Vnútorná strana stehien je pritom chýrna erotogénna zóna, ktorej prednosti sa oplatí využiť aj pri milovaní. Veľa dvojíc ju však na vlastnú škodu obchádza.

Stupaj na nohe

Stačí krátka masáž nôh a svet bude krajší. Vo vani, v obývačke, pri sledovaní televízie. Masáž nôh je veľmi príjemná a erotická. Uvoľňuje stres, veľmi dobre pôsobí na celý organizmus. Netreba zabúdať ani na to, že nohy partnera sú pre mnohých ľudí extrémne vzrušujúce a dokonca sa stávajú fetišom. Ak je toto aj vás prípad, láskanie nôh bude pre vás oboch jedným z najkrajších a najvzrušujúcejších erotických prístupov. Už to len skúsiť.

Ramená

Stačí bozk a pohladenie. Nehovorí sa nadarmo, že láska znamená, ak sa tomu druhému môžeme oprieť o rameno. A nielen oprieť, pohladiť ho a dať si na toto miesto letmý bozk. Skúste. Vaše objatie bude vrúcnejšie, dôvera hlbšia a milovanie o niečo viac krajšie, jemnejšie a erotickejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #dotyky #erotika #bozky #láskanie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...