Domáce práce, ktoré môžete použiť ako predohru

Ak sa vám domáce práce zdajú príliš nudné, alebo úplne antisexy, možno máte len málo fantázie. Stačí trochu odvahy, invencie a v rámci sobotného upratovania si s partnerom užijete povinnosti tak dobre, ako nikdy pred tým.

27.10.2019 17:00
Upratujú muži viac ako ženy? Nový výskum tvrdí:... Foto:
Upratujte spolu a pritom spoločne laškujete.
debata

Spravte si plán

Prekvapte sa navzájom. Pokojne sa v sobotu ráno rozhodnite, že sa navzájom prekvapíte niečím erotickým. Prečo nie? Prečo by malo byť všetko len naplánované alebo jednostranné? Skúste si navzájom dať úlohu, spraviť z upratovania sexy zážitok. Môže byť vtipný, zvodný, ale na konci bude aj tak jeden výsledok, skončíte v posteli.

Rovnosť pri práci

Zabudnime na to, že sú ženské a mužské práce. V spoločnej domácnosti je skrátka len práca, ktorú treba spraviť a ideálne, ak ju spravíte spoločne. Pritom sa nevylučujú žiadne spestrenia, ktoré si viete pripraviť. Upratovať sa vám bude razom lepšie, ak bude na konci odmena v podobe orgazmu.

Sexy oblečenie

Vôbec nie je náhoda, že mnoho erotických scénok z filmov vychádza z domáceho prostredia. Čo tak si takúto hru spraviť aj sami pre seba? Upratovanie v sexy ženskom kostýme alebo partner v podobe domáceho majstra so sexy uniformou hodinového manžela? Verte či nie, ak si okoreníte domáce práce aj erotickým spestrením, omnoho rýchlejšie sa zrazu spravia aj veci, ktoré ste dokladali mesiace či týždne.

Robte veci spoločne

Niekedy sa nedá, ale v mnohých prípadoch je tento koncept veľmi vhodný. Napríklad aj umývanie riadov, keď ich nevložíte do umývačky, môže mať svoje čaro. Jeden umýva, druhý utiera, pritom spoločne laškujete, príde na dotyky, zmyselné pózy, či dokonca zvádzanie, na prázdnom drese sa tak môžete následne spoločne aj vyšantiť, nielen upratovať.

Nuda upratovanie

Nudapláže sú fajn, ale v aktuálnom období už väčšina z nich zatvorila svoje brány. Ale u vás doma si môžete spraviť nudadeň pri upratovaní kúpeľne, vysávaní, čistení podlahy, upratovaní skríň, skrátka pri všetkom. Pritom nie je rozhodujúce, či sa s partnerom v nahote oddáte erotickým hrám hneď v úvode nudadňa, na záver upratovania, alebo v oboch prípadoch. Prežijete krásny, erotický a vzrušujúci deň, zabavíte sa a ostane po vás kus dobre vykonanej práce. Takže prečo nespojiť, ako je to dobre známe, príjemné s užitočným?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #upratovanie #predohra #domáce práce #sexi oblečenie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...