Muž v znamení váhy: S mimoriadne dobrým vkusom

Muži v znamení váhy, vodnára a blížencov by boli dobrí kamaráti. Spája ich slovko intelekt. Veľa študujú, veľa sa rozprávajú, radi trávia čas v spoločnosti ľudí, nie sú samotári.

03.10.2019 14:30
znamenie váhy, váhy Foto:
Muž v znamení váhy.
debata

Tímový hráč

Muž v znamení váhy je tímový hráč. Nie je ako lev, všade, kde sa niečo deje, on len neznáša byť sám. Nevidí v tom zmysel, po krátkom čase sa začne nudiť. Je úžasný zabávač, a to bez toho, aby na seba strhával pozornosť za každú cenu. Rád sa smeje, rád počúva, ale rád tiež sám rozpráva. Toto nie je človek bez názorov, ktorý vám bude len tak pritakávať.

Nebude sedieť „v kúte“

Žena, ktorá si ho „klofla“, sa zas môže rozlúčiť s predstavou, že jej bude doma „potichu“ sedieť, ako napríklad muž v znamení ryby, ktorý je najšťastnejší, keď nerozpráva. Pekné večery pri vínku a rozhovoroch, to je niečo preňho. Je rád, keď sa dozvie niečo nové, preto je ešte šťastnejší, ak má s priateľkou veľa kamarátov a známych, vždy je niekto u nich a vždy sa niečo deje…

K ženám sa vie správať

V tomto znamení sa rodí veľa mužov, ktorí majú enormný záujem o kultúru, nielen ako umelci, ale napríklad aj ako zberatelia. Majú vzťah ku kráse a pekným veciam, majú obdivuhodný vkus. Muž-váhy je mimoriadne obľúbený v „ženských kruhoch“, pretože k ženám sa skutočne vie správať. Nikdy nimi nepohŕda, nikdy by im neublížil, nepodcenil, práve naopak. A preto má „na tomto poli“ veľmi veľký úspech.

Pekná žena má úspech!

Muž v znamení váhy nepatrí k najvernejším, bohužiaľ, a určite nie je taký rozhodnutý, ako muž v znamení býka, ktorý keď sa už raz ožení, trvá to „večne“. Tento muž sa občas aj „sekne“. Čo je však preňho dôležité, je výzor vyvolenej. Ocení totiž nielen pekné veci, ale aj pekné ženy. Často loví medzi modelkami, ženu, ktorá ho bude reprezentovať, a to nielen keď otvorí ústa…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vkus #znamenie Váhy #intelekt

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...