Prečo vaše vzťahy nefungujú? Chyba je...

Odhaľte konečne, kde robíte chybu a prečo nemáte po svojom boku fajn chlapa.

18.09.2019 13:00
žena, smútok, rozchod Foto:
Kde sa zasa stala chyba?
debata

1. Hľadáte ideál

V hlave ste si vytvorili predstavu ideálneho partnera, o svojom partnerovi máte veľmi konkrétne predstavy, ktorých sa držíte zubami-nechtami, nech sa deje čokoľvek. Preto je potom ťažké oslobodiť sa od predstáv o ideálnom mužovi a prijať partnera, ktorý nespĺňa vaše predstavy do bodky.

2. Máte v hlave obraz svojich rodičov

Predstavy o vašom vzťahu sú pozitívne či negatívne ovplyvnené obrazom vzťahu vašich rodičov. Ide o dve možnosti – vzťah vašich rodičov považujete za skvelý alebo naopak, v žiadnom prípade sa nechcete v ničom ich vzťahu podobať. V hlave tak máte jasnú schému – podľa ktorej počas vašich vzťahov postupujete. A to je na škodu, pretože pre vzťah žiadna univerzálna šablóna neexistuje, týmto spôsobom pochováte každý vzťah.

3. Nemáte sa rada

Veľmi túžite po láske, ktorej sa vám možno v minulosti nedostávalo. Upínate sa na človeka, ktorý vám má priniesť šťastie a spokojnosť. Ale skôr či neskôr zistíte, že šťastná nie ste. Prečo? Ak nemáte rada samú seba, nikto iný vám tento pocit len tak „neznesie z neba“. Ak aj máte tento pocit, trvá krátko, než pochopíte, že vo vzťahu vlastne nie ste vôbec šťastná a neprináša vám to, čo očakávate.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #partner #ideálny vzťah #rodičia

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...