Kamarátka? Tak takáto určite nie! Dajte jej zbohom

Vy ste si mysleli, že jej môžete dôverovať. Prezradili ste jej tajomstvá, ktoré ona použila proti vám. Kedy je s kamarátstvom koniec?

17.09.2019 15:00
dve ženy, kamarátky, trápenie Foto:
Keď je s kamarátstvom koniec...
debata (1)

Zhadzuje vás, napriek upozorneniam

Iné je jeden žart na váš účet, keď sedíte s partiou v podniku. Ale čosi iné zasa je, ak vás napriek upozorneniam neustále zhadzuje a zosmiešňuje, dokonca aj pred ľuďmi, s ktorými sa až tak veľmi nepoznáte. Nie je vám to príjemné, cítite sa zle, ale ona vaše sťažnosti dlhodobo ignoruje.

Podrazila vás

Nebolo to len tak zo žartu… Hoci ona sa niečo také na žart následne pokúsila obrátiť, vám je jasné, že to bol od nej úder pod pás. Doslova! Zostali ste bez slov, zaskočená, sklamaná… Vaša kamarátka neváhala a celkom otvorene urobila niečo, čo by ste nečakali ani od nepriateľa.

Teraz nemôžem

Kedy spoznáte cenu skutočného priateľstva? Keď sa o slovo prihlási vážna kríza. Váš život sa ocitne v troskách a vy ste si istá, že po svojom boku máte skutočnú priateľku. Aký údiv vás čaká, keď zrazu zistíte, že na vás momentálne nemá čas. Iste, doteraz ste žiadne krízy neprežívali a všetko vo vašom živote išlo ako po masle… Keď potrebujete pomoc či podporu, ona svoje dvere pred vami zabuchne.

Prichytili ste ju pri veľkom klamstve

Vykrúca sa, ako vie, ale klamstvo sa prevalilo. Z čista-jasna ste ju nachytali pri niečom, čo vás naozaj zabolelo. Vy ste jej dôverovali, zverovali ste sa jej s tajnými snami, s informáciami, o ktorých ste pred inými mlčali. Ako sa správala ona? Klamala vám do očí, ťažila z toho, čo o vás vie, zradila vašu dôveru. A tá sa späť získava len veľmi ťažko.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #závisť #klamstvo #kamarátka

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...