Milovanie v prírode. Užite si ho bezpečne a krásne

Už máte na využitie krásnych letných dní nocí pod holým nebom prakticky len pár týždňov. Preto určite využite naplno možnosti, ktoré teplé počasie ponúka.

11.08.2019 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pri sexe v prírode sa zážitok opiera o adrenalín a nové, nezvyčajné miesto.
debata (3)

Praktická ochrana

V prírode nie ste len vy, kto si užíva pekné letné dni, ale aj hmyz, ktorý sa veľmi rýchlo môže stať nechceným spoločníkom. Preto ak sa rozhodnete oddať vášni kdesi v lese, vhodné sú repelenty na akejkoľvek báze. Pretože pri sexe v prírode si aj so stabilným partnerom môžete poškodiť zdravie. Napríklad ak si odnesiete kliešťa, z ktorého vznikne borelióza.

Vytvorte si priestor

Niekedy je možné odísť do hlbšieho lesa, ale nie je nad to užiť si spoločne napríklad na stanovačke. Je extrémne romantické, ak z pohľadu na hviezdy prejdete až do milostných polôh všetkého druhu. Ak máte k dispozícii stan, je to dokonalá prikrývka vašich plánov. Nemusíte ísť ďaleko do kempov, niekedy stačí aj vyjsť za mesto.

Hygiena musí byť

Ak ste milovníci hôr, tak viete, že turistika je skvelá, ale človek sa pri nej poriadne zapotí. Umývanie intímnych partií vodou aj intímnym gélom by malo byť v takomto prípade skutočne nutnosťou, ak sa nechcete z turistiky po milovaní vrátiť so začervenaním a prípadnou vaginózou.

Voľte ti správne polohy

Pri sexe v prírode sa zážitok opiera ani nie tak o pohodlie, ale o adrenalín a nové, nezvyčajné miesto. Preto nie je príliš vhodné si na takúto príležitosť nájsť aj extra polohy. Skúste tie, ktoré vám doma idú najlepšie. Pretože v prírode sa budete musieť operatívne vyrovnať s mnohými situáciami a nepotrebujete ešte riešiť aj intímne polohy. Navyše zistíte, že je to tak trochu ako s jedlom. Vonku chutí inak a lepšie.

Iná predohra

Ak ste v prírode, tak aj predohra môže byť úplne iná. Kytička lúčnych kvetov ako dekorácia, spoločná príprava večere v kotlíku, skúsite si nazbierať jedlé rastlinky? Starajte sa jeden o druhého, staňte sa súčasťou prírody, zabudnite na to, že možno pochádzate z mesta a objavíte v sebe živočíšnosť. Tá sa potom prejaví aj pri samotnom láskaní.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #príroda #intimity #milovanie #vášeň

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...