Hrdý muž v znamení leva: Všetky oči naňho!

Muž, ktorý sa narodil v znamení leva (druhá polovica júla, prvá polovica augusta), vchádza do miestnosti plnej ľudí hrdo a nápadne. Je totižto pyšný lev.

05.08.2019 11:00
znamenie leva, lev Foto:
Verí si, chce toho v živote dosiahnúť veľa, má rád obdiv, rád je chválený.
debata

Úspech u žien aj v práci

V jeho postoji je toho povedané už veľa. Verí si, chce toho v živote dosiahnuť viac ako veľa, má rád obdiv, rád je chválený. Vie, že ho majú prečo chváliť, prebojoval sa už ďaleko, všetci si to všimli… Rovnaký úspech, ako v práci, očakáva aj od žien. Chcel by si vyberať, cíti sa zo všetkých najkrajší a najlepší. Veď je silný lev, na čele celého stáda…

Obklopený ľuďmi

Muž v znamení leva má obvykle veľmi veľa kamarátov. Nie je to introvert, ktorý presedí víkendy sám pri počítači, zahĺbený do svojej práce. Apropo práca. Vždy si vyberie takú, v ktorej je obklopený ľuďmi a má možnosť nielen vyniknúť, byť stredobodom pozornosti a teamleaderom, ale neskôr aj priamo šéfom. Má ambície, je cieľavedomý. Nikdy sa neuspokojí s málom. Často býva aj márnotratný. Pretože on si toho môže veľa dovoliť.

Nuda s ním nehrozí

Tento muž má veľa záľub, nikdy sa nenudí. A žiadna žena sa s ním nenudí. Keďže túži po peknom vyšportovanom tele, veľa sa hýbe. Čo sa týka profesie, možno ho nájsť všade tam, kde má šancu zažiariť. Levi sú napríklad úžasní rečníci, politici a herci. Dávať rozhovory, stáť na javisku, v žiari reflektorov, to je niečo skutočne pre nich. Na Facebooku budú veľmi aktívni. Radi sa pochvália životom, ktorý vedú.

Má sklony k workoholizmu

Žena, ktorú si lev zvolí pre život, nesmie byť dominantná, taká u tohto muža ani neuspeje. Nesmie byť však ani sivá myška, pretože lev ju potrebuje na reprezentovanie. Pozor, nepotrebuje príliš úspešnú ženu, pretože niekto sa o rodinu postarať musí. On bude ten, ktorý bude mať sklony k workoholizmu a večne bude doma „neprítomný“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie lev #obdiv #workoholizmus #chvála #dominancia

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...