Tieto tri znamenia sa v lete šialene zamilujú!

Netrpezlivo čakáte na lásku? Pozrite sa - tieto tri znamenia sa konečne dočkajú. Ste medzi nimi?

05.06.2019 17:00
leto, lúka, dvojica, láska, kvety, pár,... Foto:
Ktorým znameniam bude priať tohtoročné leto?
debata

Lev

Vaše čakanie na lásku sa blíži ku koncu. Dynamické, sebavedomé a nebojácne ženy narodené v tomto znamení nájdu počas leta konečne veľkú lásku. Počas uplynulých mesiacov ste stretli niekoľko mužov, ktorí zostali očarení vašou veselou povahou aj životným elánom, ale povestná iskra nepreskočila. Možno ste tak nadobudli pocit, že pre veľkú lásku nie ste stvorená – ale to je omyl. Hviezdy vám v tomto smere budú priať práve počas horúcich dní, buďte pripravená a oči majte otvorené dokorán!

Panna

Vo vašom živote je všetko priam dokonalé a nič sa nevymyká vašej kontrole. Darí sa vám v práci, máte okolo seba fajn priateľov. Len jedinú vec ste pod kontrolou nemali – vaše srdce. Bohužiaľ, zostávalo chladné k možnostiam, ktoré sa vám doteraz naskytli. Tak veľmi túžite po harmonickom vzťahu s vaším rytierom na bielom koni. Leto prináša veľkú nádej na dokonalé stretnutie. Panny – vyvarujte sa len jedinej veci… kritike. Váš rytier sa objaví, ale buďte veľkorysá od prvého momentu – nehľadajte chyby, nechajte sa unášať pocitmi srdca a neoľutujete.

Blíženci

Ak ste narodená v tomto znamení, vaše uplynulé mesiace sa točili okolo jedinej témy – „kde je schovaný ten muž mojich snov“? Ak sa ešte stále pýtate, kedy sa konečne objaví, kedy príde do vášho života – tu je odpoveď – počas leta. Nebuďte netrpezlivá, ani nepodliehajte panike. Všetko si vynahradíte už onedlho, keď sa zjaví ON. Iste, vaše znamenie vás predurčuje na istú opatrnosť, ale nemusíte sa báť. Po niekoľkých stretnutiach vám to bude okamžite jasné – je to ON, na koho ste tak dlho čakali. Opatrnosť bude celkom zbytočná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #znamenie

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...