Milostné polohy, ak má váš partner väčšie „mužstvo“

Veľkosť je pri milovaní veľmi dôležitá. No ideál sa ťažko hľadá. Nie je však pravda, že čím viac, tým lepšie.

30.05.2019 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
S obdarenejším partnerom môžu byť vhodné polohy od zadu.
debata

Potvrdiť by to mohli všetky ženy, ktoré vedia, že s príliš obdareným partnerom to často nepríjemne zabolí. Ak aj ten váš patrí do kategórie obdarenejších, hodia sa vám polohy, ktoré vám pomôžu zvládnuť milovanie bez zranení.

Jazdecká poloha obrátene

Je to veľmi zaujímavá poloha a umožňuje pocitovo zmenšiť mužský penis o niekoľko centimetrov. Muž má v tejto pozícii obmedzený rozsah pohybu a výhodou toho, že ste mu otočená chrbtom k tvári je aj menej ostrý uhol vniknutia. Vďaka tomu určujete hĺbku prieniku výhradne vy a dosadnete iba tak hlboko, ako vám je to príjemné.

Lyžička

Je to poloha nielen pre lenivé ráno, ale aj pre večerné milovanie na gauči, na koberci, v posteli a vždy, keď potrebujete trochu zmierniť hĺbku prieniku. V tejto pozícii veľmi záleží na tom, ako nasmerujete panvu. Aj ju dáte vyššie, prienik bude hlbší, ak naopak zadoček potiahnete nižšie k partnerovmu lonu, tak sa hĺbka vniknutia zníži. Partner si pritom užije dostatok túlenia aj vášho zadočku. Je to obľúbená poloha pre muža aj ženu. A hoci nie ste otočení k sebe tvárou, je to jedna z najintímnejších pozícií, aké si môžete užiť. Hlavne aj preto, že sa k sebe počas milovania stále tesne túlite.

Horizontálna lyžička

Je to veľmi zaujímavá, príjemná aj trochu dobrodružná poloha. Partner pri nej leží na chrbte a vy si na neho rovnako ľahnete chrbtom. Je to vlastne pozícia lyžičky, pri ktorej však neležíte na boku, ale na partnerovi. To vám umožňuje kontakt celým jeho telom, spoločné vlnenie, jemnú erotickú masáž telo na telo a samozrejme aj intímne spojenie len do takej miery, ako je vám to príjemné. Pozícia si vyžaduje istú dávku fyzickej kondície, ale je veľmi príjemná a oplatí sa ju skúsiť.

Odzadu, ale postojačky

Zatiaľ čo klasická poloha odzadu umožňuje hlboký prienik, poloha v stoji spraví jemnú zábranu partnerovi vašim zadočkom. Navyše toto je praktická milostná poloha aj na večerné letné prechádzky, keď sa môžete len tak zašiť v prítmí a pomilovať sa príjemne, vášnivo a pritom bezbolestne prakticky kdekoľvek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #intimity #milovanie #vášeň #milostné polohy

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...