Čo robí zamilovaný muž a iný nie?

Poznať zamilovaného muža je možné ako sa povie na sto honov. A to nielen vo vzťahu, ale aj v platonickej fáze. Jednoducho podľa istých charakteristík nabetón zistíte, či je do vás alebo sa o jeho srdce snažíte zbytočne.

09.05.2019 17:00
láska, vzťah, zamilovať sa Foto:
Ak sa muž zamiluje, tak prejde kilometre pešo kvôli jedinému pohľadu.
debata

Zjemnie

Muži pri ženách, ktoré sa im páčia začínajú byť podstatne nežnejší. To neznamená, že by stratili zo svojho hrebienka, alebo sa zrazu zo zlých chlapcov stali dobráci od kosti. No pri žene je zrazu ako medík. Teda pri tej, do ktorej je zamilovaný. Má pre ňu oči, pekné slovo, čas aj úsmev.

Neponáhľa sa

V uponáhľanej dobe, kde na otázku ako sa máš mnoho ľudí odpovie, že rýchlo, sa muž ktorý je zamilovaný pri žene neponáhľa. Zrazu má pocit, že je všetko akosi inak, akosi lepšie, že sa nemá kam ponáhľať, keď všetko šťastie je koncentrované v jednej osobe. Všímajte si, či pri vás partner pozerá na hodinky, prípadne má more času aj keď mu možno v diári horia termíny.

Je ústretový

Je to rozdiel medzi mužom zamilovaným a „zrutinovaným“. Zamilovaný muž nikdy neodmietne možnosť, ako pomôcť žene, pre ktorú má oči. Muž bez aktívneho zamilovania už veci robí rutinne a je rád, ak sa z povinnosti vyzuje. Bez ohľadu na to, či mu volá šéf alebo partnerka.

Prebudí v sebe romantického blázna

Možno to poznáte, ale ak máte chuť kamarátovi, priateľov, či známemu povedať: „Ty môj blázonko,“ tak je to jasné. Bude do vás zamilovaný až po uši. Je to pretlak hormónov, ktoré v mužovi kriesia niekoho, kto sa stane vtipný, svieži, bláznivý a srší nápadmi.

Chce byť s vami

Niekedy na to má adekvátne dôvody, inokedy úplné hlúposti, ale ak sa muž zamiluje, tak prejde aj kilometre pešo kvôli jedinému pohľadu a rozhovoru. Je to pekné, je to milé a koniec koncov, ak vám nie je ľahostajný, tak to bude príjemné pre obe strany. Veď s kým sa bude deň odvíjať krajšie ako s niekým, ktorý vám priamo aj nepriamo vyznáva priazeň a lásku?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #neha #romantika #jemnosť #zamilovaný muž #ústretovosť

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....