Dominuje vášmu šatníku biela, červená či čierna? Čo to o vás vypovedá?

Ste individualistka či skôr plachá romantička? Farby, ktoré nosíte, to o vás prezradia.

09.05.2019 15:00
žena, červená Foto:
Červená je pre brunetky dobrou voľbou.
debata

Žltá: Spontánna, kreatívna a impulzívna – taká je žena milujúca žltú farbu. Ako perfekcionistka plánuje všetko do posledného detailu. Ich zvedavosť ich ženie neustále dopredu a nedovoľuje im poľaviť, kým nedosiahnu cieľ. Rovnako zodpovedne, ako pristupujú k svojim úlohám, si vyberajú aj priateľov.

Modrá: Milovníčky modrej farby žijú svoj život s poriadnou dávkou opatrnosti. Milujú harmóniu aj ticho svohhj príbytku, veľké prejavy a nástojčivé gestá radšej prenechajú ostatným. Vďaka svojmu uvážlivému správaniu sú často oceňované, ale aj mierne podceňované. Svoje prednosti nedokážu vhodne prezentovať. Ich všetrannosť často zostáva nepovšimnutá, lebo okolo svojej osoby nerobia rozruch.

Biela: Pre svoju čistotu a sviežosť je obľúbenou farbou žien, ktoré sú schopné vniesť poriadok a organizáciu do chaosu. Všetko v ich živote má svoje miesto, ale až po dokonalom zvážení. Sú otvorené a úprimné, každú situáciu zvládnu s prehľadom a kľudom. Vedia, že ľudia v ich okolí ich vnímajú ako neprístupné. Boja sa nesprávnych rozhodnutí, majú strach, že prídu o svoje dobre usporiadané životy. Nepremyslené kroky nerobia.

Čierna: Ženy v čiernej sú individualistky, majú radi samotu. Je pre nich dôležitá nezávislosť a v živote aj v partnerstvách chcú mať vždy posledné slovo – nechcú, aby rozhodnutia za nich boli v rukách iných. Ak sa veci vymykajú spod kontroly, zaplaví ich nepokoj a snažia sa, aby sa všetko vrátilo do starých koľají.

Červená: Farba, ktorá v sebe nesie mužskú energiu. Červená znamená asertivitu aj vášeň. Milovníčky červenej sú priekopníčkami, drieme v nich dobrodružný duch a túžba po objavovaní. Žiadna plachosť či prehnaná skromnosť. Naopak! Sú plné citov, ak milujú, tak s vášňou, rovnako tak však dokážu aj nenávidieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #osobnosť #farby #šatník

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...