Stále dookola to isté? Prečo? Týmito otázkami spestríte prvé rande

Prvé rande znamená nesmelé oťukávanie aj zvedavé otázky, ktoré sú však stále o tom istom.

03.05.2019 17:00
láska, rande Foto:
Osviežte prvé rande!
debata (1)

Čo robíš, kde si bol na dovolenke, ako tráviš víkendy či akému športu sa venuješ, keď máš čas. Skúste vaše rande rozhýbať inými otázkami – zaujímavými, možno vtipnými, ale určite nie nepríjemnými či trápnymi. Napríklad týmito:

Akú poslednú fotografiu máš vo svojom mobile?

Ok, ak je to fotografia jeho sporoodetej expriateľky v zálive, možno ste sa „trocha sekli“. Ale inak by to mohla byť celkom fajn otázka na rozprúdenie zaujímavej konverzácie.

Čím si chcel byť, keď si mal 10?

Skvelý štart veselej konverzácie. Ppríhodami zo školských čias, ktorými nič nepokazíte a vďaka ktorým odbúrate stres z prvého rande. Nielen on, ale aj vy si predsa môžete s úsmevom zaspomínať na svoje sny o tom, ako sa stanete slávnou muzikálovou hviezdou, nie?

Ak by peniaze nehrali žiadnu rolu, ako by si chcel bývať?

Malý domček uprostred krásnej lúky, honosná vila nad mestom či supermoderný byt na Manhattane? Prečo nepopustiť uzdu fantázii a predstavám hneď na prvom rande. Aj takáto otázka vám môže o vašom potencionálnom partnerovi mnoho povedať.

Ktorú časť víkendu máš najradšej?

Skoré rána v posteli, večerné potulky rušným mestom alebo prechádzky po odľahlom mieste za mestom? Je muž sediaci oproti vám skôr nočný typ alebo ranné vtáča, ktoré si deň vychutnáva od samého začiatku?

Máš nejakého kamaráta ešte zo školských čias?

Príjemná téma, ktorá vám poodhalí, s kým trávi čas a či udržiava čulé kamarátske vzťahy. Možno zistíte, že je samotár a staré vzťahy nepestuje. Alebo naopak, sa s vami podelí o zážitky, ktoré prežíva s najlepším kamarátom už dlhé roky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #kamarát #oťukávanie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....