Nečakané miesta, kde môžete nájsť skutočne pravú lásku

Zdá sa, akoby bolo stále ťažšie nájsť dobrého chlapa do života, do vzťahu, do postele aj do rodičovstva.

14.04.2019 14:12
láska, vzťah, rande, les Foto:
Turistika v prírode je skvelá príležitosť na zoznamovanie.
debata

Susan McCord sa venuje poradenstvu v oblasti randenia a tvrdí, že internet je najhorší možný spôsob, ako si nájsť toho pravého. Našla však spoľahlivejšie miesta, kde môžete naraziť na lásku, ktorá naozaj vydrží.

Začiatkom vzťahu chýba kreativita

Susan McCord tvrdí, že problémom nie je nedostatok partnerov, ale slabá miera kreativity, s akou k ich hľadaniu a zoznamovaniu pristupujeme. Práve internet tomu napomáha, keďže na ňom chceme nájsť všetko hneď, naraz a s minimom úsilia. Lenže výsledný vzťah potom nemá tie správne základy, aby vydržal. Navyše zoznamky sú príliš vyumelkované. Preto Susan McCord radí, že ak randiť online, tak skôr ako na oficiálne zoznamky zamieriť na sociálne siete, kde sú ľudia predsa prirodzenejší.

Prirodzene a osobne

Susan McCord však stále fandí tradičnému systému zoznamovania, kde človek jednoducho nemôže mať presne určený postup čo povedať a ako sa správať, aby vyzeral dobre. Práve v spontánnosti a kreativite sa najlepšie prejaví charakter človeka. Vďaka tomu sa jej podarilo vytipovať miesta, kde je najväčšia možnosť stretnúť partnera, s ktorým to nebude len o krátkom vzťahu, jednej noci, ale aj o skutočnom vzťahu a láske.

Posilňovňa

Skvelé miesto, kde máte mnoho mužov a mnoho charakterov. Sama uvidíte, akí sú, ako sa prezentujú. Či sú veľmi príjemní alebo mačovskí. Hlavné je však to, že v posilňovni alebo napríklad aj na inom športovisku nájdete ľudí, ktorí rezonujú na rovnakej frekvencii. A to je skvelý základ vzťahu. Pritom sa nepretvarujú, ako keď si niekto na zoznamke napíše, že je športový typ, ale končí to tým, že nosí športové tenisky do mesta. Stačí si tak dať len dole slúchadlá a staviť na kreativitu v zoznamovaní.

Letisko

Tie dve hodiny pre odletom môžete stráviť pozorovaním obrazovky mobilu a nadávaním alebo si vyhliadnuť niekoho, s kým strávite príjemný čas, let a možno aj život. Prečo radí Susan McCord letisko? Pretože tu sa tiež nachádzajú ľudia z rovnakej krvnej skupiny. Rovnako ako napríklad v kempe, na horskej chate, alebo nudapláži.

Kurzy a lekcie

Skvelé na zoznamovanie. Môže to byť modelovanie z hliny, ale omnoho lepšie je, ak nájdete niečo, kde sa predpokladá vyššia koncentrácia mužov. Jazykový kurz? Práca so sebou, koučing? Je extrémne veľa kurzov, ktoré vás rozvíjajú. A nájdete aj človeka podobného myslenia. A ak aj nie, aspoň sa niečo nové naučíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kreativita #zoznamka #randenie #charakter #prirodzenosť #spontánnosť

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....