Klišé, ktoré do spálne už nepatria

Aj za zatvorené dvere spálne sa dostane svieži vetrík zmeny. Vyvíjame sa my, vyvíja sa spoločnosť a tak isto aj sexuálny život.

13.04.2019 17:00
sexy bielizeň, erotika, intimity Foto:
O sexe treba hovoriť bez červenej tváre a pre spoločné blaho.
debata

Lipnúť na tom, čo platilo v minulosti, už dnes neprináša ani potešenie, ani rozkoš, ani žiadny progres, ktorý je v každom vzťahu tak či tak dôležitý. Preto zabudnite na klišé a vrhnite sa na poznávanie.

Klasika na večné veky a nikdy inak

Klasický misionár bol a aj je favorizovanou polohou. Na tom sa pravdepodobne nezmení nič ani v prípade ďalších generácií. Ale už neplatí, že sa treba pomilovať len v tomto štýle. Náš svet sa otvoril nielen západu, ale aj východu a s tým prišli východné erotické náuky. Nebojte sa otvoriť knihy o tajomstvách energetického sexu, tao sexu, tantrických milostných variácií vrátane nových polôh. Takáto zmena od misionára vám spraví len dobre.

Norma sexuálnej aktivity

Dvakrát za mesiac alebo trikrát za týždeň? Kedysi sa tradovalo, že je potrebné sa vtesnať do nejakej ideálne intenzity sexuálneho styku. Zabudnite. Na sex neexistuje žiadna denná, či mesačná odporúčaná dávka. Je to len o tom, ako ste spokojní sami dvaja. Môže vám stačiť milovanie raz za mesiac alebo aj každý deň sa môže zdať príliš málo. Normy neexistujú. Užívať si treba tak, aby boli obaja partneri spokojní, nasýtení, sexuálne uspokojení a našli spoločnú reč. Čo tam po amerických vedcoch a ich výskumoch.

Erotické hračky sú tabu

Už dávno nie. Môžu byť bežnou súčasťou bežných dvojíc, ktoré sa majú rady a rady sa milujú. Dnes už nie sú sexuálne hračky len pre ňu alebo pre neho, ale aj pre oboch. A za sexuálne hračky možno považovať aj stimulátory potešenia. Vibračné pásiky, krúžky, ale aj sexy oblečenie. Prípadne chcete skúsiť jemné sado – maso hry? Na výber máte mnoho pomôcok, ktoré vás budú sprevádzať. Nebojte sa siahnuť po hračkách do postele. Rozhodne to nie je nič pre zvrhlíkov, ako sa tradovalo. Vedia priniesť príjemné potešenie pre dvojicu.

O sexe sa nehovorí

Kedysi bol sex tabu. A to nielen za stolom, ale aj v posteli. A čudovali by ste sa, koľko dvojíc toto klišé stále pestuje. O sexe sa nerozprávajú, maximálne sa naň odhodlajú. Lenže k milovaniu a k dvojici patrí aj otvorenosť, výmena názorov a túžob. Rovnako treba povedať po čom túžite, čo si želáte a čo vás láka. Niektoré veci sa nedajú tipnúť ani dovtípiť, ale dá sa o nich hovoriť. Dokonca bez červenej tváre, ale pre spoločné blaho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #komunikácia #erotické pomôcky #sexuálne techniky #tantra

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...