Znamenia zverokruhu, ktoré sú majstrami bozkov

Každé znamenie má nadanie na niečo iné. A sú znamenia, ktoré ak priložia svoje pery na tie vaše, tak to bude ako vstup do krajiny rozkoše.

24.03.2019 17:00
bozk, láska, milovanie Foto:
Bozk je neha, energia, nadstavba telesného spojenia.
debata

Je to vďaka prirodzenému talentu, technike, nehe a množstvu drobností, ktoré je možné vtlačiť do obyčajného bozku, aby sa z neho stal zázračný.

Ryby

Ak je možné povedať o niektorom znamení, že je majstrom sveta v bozkávaní, tak sú to práve ryby. Ryby do bozku dávajú všetko. Je to pre nich niečo magické, ak príde k spojeniu pier. Veľmi rady sa bozkávajú a to je aj cítiť. Do bozku dávajú nehu, srdce, vášeň, plnú porciu energie lásky, ktorá vás omráči. Pritom nemusí ísť nutne o vášnivé hlboké bozky. Aj jemný dotyk pier vie byť v podaní ryby dokonalým zážitkom.

Škorpión

Je to majster bozkov. A nielen technikou. Je to muž plný vášne a treba povedať, že jeho bozky sú samy o sebe predohrou. Skvelý je aj v tom, aké príležitosti si na bozk dokáže vymyslieť. Je spontánny, rád vytvára zaujímavé variácie bozkov, inovuje a nájde si aj nečakané príležitosti, aby ste si spojili pery. A to je na ňom veľmi čarovné. Navyše nepotrebuje neustále povzbudzovať k tomu, aby ste si dali pusu. Spraví to sám od seba a veľmi rád.

Vodnár

Znamenie, ktoré ťažko presvedčíte na vzťah, ale ľahko na bozkávanie. Je to milovník bozkov, milovník nežností. Je to partner, ktorého môžete mať celý večer na ústach a stále vás to bude baviť. Je to znamenie, ktoré neznáša nudu a preto aj jeho bozky budú hravé a spontánne. Rád vedie a rád si vychutnáva. Má rád, keď sú bozky dlhé, vášnivé, skutočne až na hranici pettingu. Tak prečo povedať nie tomuto zážitku?

Rak

V prípade tohto znamenia cítiť v bozku niečo viac. Je to jeho neha, energia, nadstavba telesného spojenia. Bozkávať sa s rakom znemená, že si vás pustil pod ochranný pancier. No a to nie je maličkosť. Je to o nehe, o láskaní, o krásnych romantických okamihoch. Pretože rak sa nikdy nebozkáva len ústami, ale celým srdcom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #vášeň #neha #znamenia zverokruhu

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...