Čo zaujme ženy na mužoch viac? Pekné ruky či sexi zadok?

Alebo sa v prvom rade staráte o to, či je muž od vás vyšší? Pozrite si výsledky prieskumu.

12.03.2019 14:30
muž, práca Foto:
Čo si na mužovi všímate vy?
debata (5)

Online zoznamka LoveScout24 sa medzi užívateľmi zamerala na prieskum – na čo sa ženy pri randení zameriavajú najviac. Čo ich na mužovi upúta a naopak, čo skôr odstraší alebo čomu nevenujú pozornosť?

Podľa prieskumu sa ženy najskôr zamerajú na mužovu tvár. A čo na nej? Pre tretinu opýtaných sú dôležité oči a zuby. Ženy upútajú najmä rovné zuby a pekný úsmev. Ten v ženách podľa prieskumu evokuje aj dobré zdravie a fakt, že muž sa o seba stará, čo považujú za veľmi sexi.

A čo pohľad zozadu? Iba 8 percent žien priznalo, že ich na prvý pohľad zaujme mužský zadok. A nasleduje výška muža – pri nej si 20 percent žien veľmi jasne všíma, či je muž od nich vyšší alebo nižší. Čo je ale prekvapivým zistením, až 23 percent žien si počas rande všíma aj ruky muža. ženy si želajú muža s dlhými prstami a pestovanými rukami.

Z prieskumu ďalej vyplýva, že ženy nad 30 rokov už neposudzujú mužov tak prísne, čo sa ich tela týka. Záujem o pekné telo medzi ženami nad 30 rokov klesá o celých 5 percent v porovnaní s mladšími dámami.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #muž #rande #záujem žien

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...