Obdivujete silné ženy? Čo vy? Ste takou?

Čo charakterizuje silnú ženu? Ako rieši problémy a čo vyžaduje od vzťahu?

06.03.2019 15:00
smiech, žena, úsmev, zuby Foto:
Je skvelé, ak vás život baví.
debata

Váš život – vaše želania

Vášmu partnerovi sa nepáči, že trávite veľa času s kamarátkami? Vaša matka namieta proti tomu, aby ste opustili zamestnanie, ktoré vás nebaví? A čo? Konštruktívnej kritike sa nebránite… Ak ste však o niečom presvedčená a navyše vám vaše rozhodnutie spôsobuje radosť, na názory iných nedáte. Váš život ovplvňujú vaše želania, vaše túžby a plány.

Ste silná partnerka

O jednej veci ste pevne presvedčená – vzťah si vyžaduje nasadenie dvoch. Raz dávate, potom beriete – a tak dookola. S partnerom žijete v rovnováhe a dávate mu pocítiť, že sa o vás môže oprieť. Podobne, ako cítite, že podporu máte aj vy v ňom.

Máte vzory

Obdivujete niektoré ženy a nijako sa tým netajíte. Nejde o závisť ani o zožieranie sa tým, čo nemáte a oni majú. Vy ich beriete ako inšpiráciu na vašej ceste, ktorú máte premyslenú. Na druhej strane, viete, že život vám dokáže z ničoho nič otvoriť „tajné“ dvere, do ktorých sa oplatí nahliadnuť. A pri tom vám pomáhajú príbehy iných žien, ktoré si splnili svoje sny.

Staráte sa o seba aj o druhých

Žiť len pre seba? To by bolo smutné aj nudné! Naopak, teší vás, ak môžete žiť aj pre niekoho iného. Robíte si starosti o blízkych či kamarátov, dokážete im podať pomocnú ruku, ste ochotná ich vypočuť. Zároveň ich dokážete nesmerovať na neprebádané cesty, o ktorých zmysle ste presvedčená. Podobný postoj máte aj sama k sebe – netočíte sa v začarovanom kruhu, minulosť vás neprenasleduje a neutápate sa niečím, čo už nedokážete zmeniť.

Život vás baví

Vždy si nájdete niečo, z čoho máte počas dňa radosť. A ak vás čosi ničí, umára alebo hnevá, riešite to. Netlačite strasti pred sebou, nedusíte ich v sebe – konáte. Viete, že čím skôr sa k zásadnému kroku odhodláte, tým skôr príde želaná zmena a vy budete opäť spokojná. Svoj život máte rada a je to na vás vidieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #silná žena #postoje

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...