Taylor Swift: Tieto piesne jej pomohli spracovať rozchod

Počúvate po rozchode Taylor Swift, aby ste rýchlejšie zabudli na svojho ex? A viete, aké piesne počúvala kráľovná popu osobne?

08.03.2019 15:00
27th Annual GLAAD Media Awards Foto: ,
Speváčka Taylor Swift počas udeľovania GLAAD Media Awards v Beverly Hills.
debata

Hudba pri rozchode a smútku

Pri populárnej hudbe nájdu takmer všetci ľudia spoločného menovateľa – bez ohľadu na to, akú hudbu počúvajú. Všetci máme pesničky, ktoré v nás vyvolávajú šťastie, ktoré nás roztancujú a ktoré musíme dať naplno, aj keď práve cestujeme v aute po diaľnici. Pre mnohých je týmto menovateľom Taylor Swift. Málokto dokáže pozdvihnúť našu náladu pri rozchode a zármutku po ňom. O to zaujímavejšie je vedieť, aké pesničky vlastne počúva sama kráľovná popu, keď sa snaží spracovať svoje rozchody.

Čo počúva Taylor Swift?

V hudobnom vydaní britského časopisu Elle napísala Taylor Swift esej o význame popovej hudby a o skladbách, ktoré pre ňu obzvlášť veľa znamenajú. Okrem iného zdieľala aj piesne, ktoré jej pomohli znovu uzdraviť srdce. „You Learn“ od Alanis Morisette, „Put Your Records On“ od Corinne Bailey Rae a „Why“ od Annie Lennox mi celkom určite pomohli spracovať zlé rozchody a znova uzdraviť moje zranené srdce!"

Osobné detaily v piesňach

Ako ďalej prezradila, je pre ňu dôležité zabaliť do svojich skladieb osobné detaily, aj keď poslucháč nemusí nutne vedieť, o čo ide. „Ľudia hľadajú v hudbe spojenie a akúsi istotu. Chcú počuť od spevákov, čím si prešli. Takže si uvedomia, že sa z tej temnej fázy môžu raz dostať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #rozchod #Taylor Swift #zlomené srdce #nálada

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...