Štyri tipy na sexuálne radovánky, ktoré si môžete užiť už dnes večer

Nemáte čas ísť nakupovať do sexshopu, ani venovať sa extra dlhej príprave. Napriek tomu máte chuť zažiť krásny, vášnivý večer, prípadne aj noc plnú erotiky a sexu. Dnes vám poradíme, ako to docieliť a zbaviť sa stereotypných vzorcov v posteli.

23.02.2019 17:00
sexi učiteľka, erotika, fantázia Foto:
Rozdeľte si úlohy večera a rozihrajte vašu aj partnerovu fantáziu.
debata

Skúste to hrou

Povedzte si rovno pri večeri, kto dnes bude ten dobrý ako zlý. Kto bude šéf a kto zamestnanec, alebo učiteľ a školáčka, prípadne naopak, pani učiteľka, ktorá si robí zálusk na mladého žiaka. Rozdeľte si úlohy večera. Nepotrebujete žiadny kostým ani rekvizity. Stačí byť úplne obyčajnými ľuďmi, len si trošku spestriť pozície. Takéto hry rozihrajú vašu aj partnerovu fantáziu a môžete spolu objaviť nový rozmer vzrušenia.

Zamilujte sa do seba

Nie je to úplná hlúposť. Pretože mnohí partneri na seba prestali pozerať zamilovanými očami. To znamená, že im dúhovky zatienil čistý pragmatizmus. Dajte si pohár vína a vráťte sa do minulosti. Zaspomínajte si na krásne chvíle randenia. Na vyznania lásky. Na pekné miesta, kde ste boli spolu. Už to stačí, aby sa vo vašom tele začali produkovať hormóny dobrého pocitu a spolupatričnosti v hojnejšej miere. Chyťte sa za ruku, pohladkajte, objímte. Uvidíte, ako bude niečo inak. Vzrušujúcejšie, krajšie a keď si potom už dáte dole tričko, bude to o niečom inom.

Rýchlovka na netradičnom mieste

Tiež ste posteľní klasici? Ale no tak. Či už máte dvojposchodový dom alebo jednoizbový byt, vždy sa dá nájsť dosť priestoru, aby ste si užili sex inak. Na práčke, na linke, na kuchynskom stole. V obývačke, na zemi, vo vani, v detskej izbe. Zmeňte miesto a uvidíte, že sex je iný. Okolie na nás neuveriteľne vplýva. Preto ak bude iné okolie, bude iné aj milovanie. A chceli ste predsa rýchlu zmenu, či nie?

Pustite si spolu…

Erotický film, prípadne jemnejšie porno. Toto stimuluje mužov po celej planéte. A povedzme si úprimne, aj mnohé ženy pri tomto žánri prežijú pár pekných osamelých chvíľ. Prelomte tabu a pozerajte spolu. Dokonca možno nájdete aj spoločné epizódy, ktoré vás vzrušia. Nie je to o lacnom ukájaní. Ale o spoločnom vzrušení, jeho náraste a uvidíte, ako vám to pôjde takto v skupine s hercami. Je to zážitok, ktorý mnoho dvojíc vníma ako inšpiratívny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #vášeň #rýchlovka #erotika #zamilovať sa #sexuálne hry #fantázia #erotický film

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...