Sex na prvom rande? Už nie je žiadne tabu! ANKETA - ako to vidíte vy?

Pár rokov dozadu by ešte platilo, že ak do toho "skočíte", riskujete nielen pokračovanie randenia, ale aj svoju povesť. No sex na prvom rande už zďaleka nie je také tabu ako kedysi.

10.02.2019 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Prvé rande a hneď po ňom sex? Kto by kývol áno?
debata (2)

Potvrdil to aj prieskum, ktorý sa konal vo veľkom meradle na vzorke viac ako 30-tisíc užívateľov z USA, Kanady, Veľkej Británie či Nemecka a z ktorého citoval britský Daily Mail.

Podľa výsledkov sa zdá, že bezmála 60 percent opýtaných nemá problém s tým, ak sa prvé rande vyvinie do posteľového zážitku. V rámci národnosti a pohlaví sa ukázalo, že najotvorenejší sexuálnym zážitkom pri prvom stretnutí sú muži v Nemecku a ženy v Kanade.

V prípade žien sa po Kanaďankách (59 %) pre sex počas prvého rande vyslovilo zhruba 48 percent Američaniek a 39 percent britských žien. Zaujímavosťou je, že kým v Nemecku sú to muži, ktorým nerobí problém mať sex hneď počas prvého stretnutia (a týchto mužov bolo 72 %), v prípade nemeckých žien sa pre takúto možnosť nadchlo len 23 percent.

Prieskum riešil aj otázky bezpečného sexu na prvom stretnutí. V tomto prípade víťazne (hoci je otázne, či sa to tak dá nazývať) vyšli Kanaďania, ktorým nerobí problém predstava sexuálneho styku bez ochrany až u 60 % opýtaných. Opäť to boli nemecké ženy, ktoré sa ocitli na opačnej škále rebríčka. Len okolo 8 percent z nich by riskovalo styk bez ochrany.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #ochrana #noc #sex #rande #stretnutie #prvá #styk

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...