Miesta, ktoré zlepšia ľúbostný aj milostný život. Stačí ich navštíviť

Láska aj hory prenáša a vraví sa, že nie je závislá na mieste ani čase. Ale pravdou je, že niekedy potrebuje načerpať novú energiu, drajv aj erotickú iskru. A my vieme, kde sú takéto čerpacie stanice.

03.02.2019 11:00
láska, vzťah, romantika, prechádzka Foto:
Energia zamilovaných ľudí je nákazlivá.
debata

Miesto prvého rande

Ak je to podnik, ktorý funguje alebo ulica, kde ste sa streli, park, kde ste si dali prvú pusu, prípadne miesto, kde ste k sebe našli cestu, vráťte sa tam. Spravte si malé návraty na miesta, kde vaša láska prekypovala túžbou, šťastím, energiou. Zaspomínajte si. Takýto návrat v čase totiž nielenže trochu umožní zaspomínať na „staré dobré časy,“ ale zrazu sa na seba pozriete inými očami. Takými, ako ste mali kedysi a opäť vzplanie láska aj túžba.

Opustené miesto

Prečo sa Maldivy považujú za ostrovy lásky? Pretože sú tak malé a s takými malými možnosťami na trávenie voľných chvíľ, že partneri sú prakticky stále spolu. No ale na to nemusíte letieť tisíce kilometrov od domova. Stačí napríklad aj drevenička v horách. Víkend niekde preč od ľudí. Zakotvite na wellness pobyte, keď hotel nebude prešpikovaný ľuďmi. Ideálne mimo sezóny. Budete spolu. Opäť budete len vy dvaja a vaša kreativita a neha. Opäť sa vo vás prebudia tie staré dobré spomienky na časy, keď vás stačilo byť spolu, aby vám bolo dobre.

Miesto skvelého milovania

Možno ste ho prežili na starej posteli u vás doma, možno niekde vonku, na nejakom mieste vášho bytu. Využili ste možno práčku alebo sedenie na balkóne. Zaspomínajte si a vráťte sa nielen spomienkami. Je zaujímavé prísť na miesto, kde si vaše telo spomenie na tie božské pocity, ktoré ste na nich prežili. A vy na ne dostanete chuť zas a znova. To garantujeme.

Romantické miesta

Je to klišé? Je to ošúchané? Ale funkčné. Zájdite si na miesta, kde sa ponevierajú čerstvo zamilované dvojice. Pretože tá energia zamilovaných ľudí je nákazlivá. Zrazu sa s partnerom ocitnete medzi nimi. Chytíte sa za ruku, pozriete na seba a zistíte, že ani vám nič nechýba k tomu, aby ste sa cítili tak dobre, ako čerstvo zamilovaní. Je to vzpruha pre každý vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #wellness #milovanie #spomienky #romantika #prvé rande

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...