Na prvom rande sa zamerajte na tón jeho hlasu! Prezradí vám, či má záujem

Prvé rande s mužom, ktorý sa vám páči. Iste, ste napätá, či sa aj vy páčite jemu. Tím psychológov z Univerzity v Sussexe sa zameral práve na zodpovedanie tejto otázky.

28.12.2018 09:30
partner, láska, rande, večierok Foto:
Páčite sa mu, či nie?
debata

Fakt, že vás muž oproti vám považuje za atraktívnu, prezradí tón jeho hlasu. Výsledok štúdie v stručnosti znie – čím nižšie muž svoj hlas pri komunikácii posadí, tým viac ho priťahujete. Ale zaujímavým zistením je aj to, že rovnako sú na tom ženy – aj tie pri mužovi, ktorí ich priťahuje, svoj hlas „posadia“ o čosi nižšie.

Prečo je to tak? Katarzyna Pisanski, ktorá bola vedúcou spomínanej štúdie, si tento fakt vysvetľuje takto – hlbší hlas súvisí s intimitou. Tlmený, hlbší hlas, je spájaný so sexuálnou žiadostivosťou a záujmom o osobu sediacu oproti nám na prvom rande. Túžbu vyžarujeme aj prostredníctvom hlasu – osobe, ktorá nás sexuálne priťahuje, sa prihovárame hlbším hlasom. A je jedno, či ide o muža alebo o ženu.

Ak teda vyrazíte na ďalšie rande a muž s pohárom vína sediaci oproti na vám prehovorí naozaj hlbokým hlasom – máte vyhrané. Ak zapojíte do zvádzania jemné dotyky a veľavravné pohľady, odolá vám len ťažko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #záujem #tón hlasu

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...