Expertka radí. Pridajte toto k vašim bozkom a budú svetové

Bozk je základným telesným vyznaním lásky k partnerovi. Môže to byť len pusa, alebo spojenie pier, ktoré vám vybije poistky a doslova vás dostane do kolien.

08.12.2018 17:00
láska, vzťah, bozk Foto:
K bozkom pridajte aj pohladenia tváre a dotyky.
debata (4)

Čo oddeľuje ľudí, ktorí sa údajne nevedia bozkávať od tých, ktorých bozkov sa nedá nabažiť?

Spravte z bozku vyznanie

Expertka na vzťahy a randenie Dina Colada hovorí, že pre mnoho ľudí sa stal bozk nástrojom tak mľandravým ako podanie ruky. A práve to je chyba. Pretože bozk s partnerom by nemal byť samozrejmosť, ale horúce vyznanie, vôbec nie automatické, samozrejmé a neosobné, ale naopak. Plné vášne a osobného vyznania.

Nájdite správnu hranicu

Dina Colada tvrdí, že bozk nemá byť príliš agresívny, ale ani nenásilný, ani nenápadný. Je potrebné zladiť spolu divokosť a ústupnosť. Ideálne byť jemne vodcom, ale vedieť sa v správny moment stiahnuť, ak chce prebrať iniciatívu druhá strana.

Zmyselnosť a hravosť

Vtedy to bude mať tú správnu šťavu, ak do bozku dáte hravé úmysly. To znamená, že sa nebudete bozkávať ako podľa predlohy, ale s perami, jazykom a zubami aj zaexperimentujete. No a potom je tu tá stránka zmyselnosti. Vyhrajte sa s tempom, prístupom, skúste si dať bozky aj inde ako na pery a hlavne zapojte do bozkov aj samú seba. Partneri vedia, ak sa niekto bozkáva len ústami a ak aj dušou. Sama Dina Colada to nevie presne definovať, ale hovorí, že to je ako podanie ruky od človek, do ktorého ste zamilovaná a od šéfa, ktorého nemusíte. Tá energia je citeľná okamžite.

Hrajte sa s telom

Bozk je síce o perách a jazyku, ale ak k nemu zapojíte aj ruky, nohy a celé telo, bude to skutočné bozkávanie, ktoré stojí za to. Bozk sa totiž dá dať na diaľku, na ústa a aj tak, že celé telo vám bude horieť. Pridajte aj pohladenia tváre, dotyky na chrbte, na záhlaví, prejdete si navzájom nechtami po šiji. Možností ako si okoreniť bozky o erotické pocity je mnoho. A ústa nestačia.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #intimity #vášeň #Vyznanie #bozkávanie #zmyselnosť

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...