Povedať vetu "Milujem ťa" je náročné pre týchto 5 znamení

Máte po svojom boku nový objav? Aj jeho dátum narodenia vám napovie, ako rýchlo sa odhodlá na vážny krok.

10.12.2018 17:00
nevera, vzťah, láska Foto:
Čakáte a čakáte, ale on stále nič...
debata

Blíženci majú radi zmenu a povestné zadné vrátka si nechávajú otvorené tak dlho, ako to len ide. Blíženci nie sú zásadne proti vzťahom, ale na životné rozhodnutia aj vety si nechávajú dostatok času.

Panna – muž v tomto znamení je perfekcionista. Až keď mu všetko v jeho pláne sedí, potom je ochotný o vete „Milujem ťa“ uvažovať. Ak sa však rozhodne a vetu vysloví, potom je z neho naozaj verný partner.

Podobne je na tom aj škorpión, zmeny nemá veľmi rád. Až keď vzťah stojí na pevných nohách, až potom dokáže „Milujem ťa“ povedať. Potrebuje jednoducho veľa istoty, aby sa cez spomínanú a očakávanú vetu vôbec dostal.

Na cieľ orientovaný a veľmi pragmatický kozorožec nerád stráca čas a energiu, vzťahové krízy preto rieši zväčša rázne a jasne. Ak vzťah napreduje podľa jeho predstáv a on sa odhodlá k očakávanej vete, potom sa môžete tešiť na dlhotrvajúci vztah – ak niečo klape, kozorožec to vie oceniť.

Vodnár miluje svoju nezávislosť a nerád sa viaže. Vo vzťahu, kde by sa cítil neslobodne, nezostáva. Až keď zistí, že vzťah mu krídla nezväzuje, o čom sa ale potrebuje predvedčiť, vysloví vetu viet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #radosť #vernosť #znamenia

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...