Váš vzťah už dožíva! Toto sú znaky, ktoré vám to povedia jasne

Zrejme si už o vašom vzťahu žiadne ilúzie nerobíte. Alebo áno? Nasledovné znaky hovoria jasnou rečou - láska sa skončila, je čas ísť ďalej.

21.11.2018 11:00
rozchod, kríza, Foto:
Ešte stále ste spolu? Nie je to nepríjemné?
debata

Irituje vás na ňom už všetko

Jeho smiech aj otázky, dokonca aj to, že pri vás večer leží a spí. Jednoducho, jeho prítomnosť je vám fyzicky nepríjemná.

Čas radšej trávite sama, ako s ním

Iste, fakt, že potrebujete aj čas pre seba je vo vzťahoch celkom bežná. Ale vy už vôbec nepotrebujete čas tráviť s ním pri akejkoĽvek činnosti. Radšej sa dohodnete s kamarátkou, potom s kolegyňou, než by ste sa ponáhľali domov, ak viete, že vás čaká ďalší spoločný večer.

Na ničom sa nedokážete zhodnúť

Buď sa ignorujete, alebo sa škriepite úpne o všetkom. Ide pritom aj o každodenné maličkosti, na ktorých sa nedokážete dohodnúť. Jednoducho, už si robíte napriek, čo je stresujúce a ubíjajúce pre obidve strany.

Je vám jedno, kde trávi deň aj večer

Prišiel domov neskoro? V podstate vám padlo vhod, že ste s ním nemuseli tráviť čas v jednom byte. Nemáte záujem zisťovať, kde bol ani prečo sa vrátil v takej skvelej nálade. Bol s nejakou inou ženou? Ani táto predstva vás nijako špeciálne neubíja.

Do svojich plánov ho nezahŕňate

Letná dovolenka? Kedysi ste ju mali v plánoch už okolo decembra, obaja ste sa tešili, kam vyrazíte, čo prežijete… Teraz je vám jasné, že žiadna ďalšia spoločná dovolenka nebude. Ani jeden z vás už túto tému na svetlo nevyťahuje, obaja ste zmierení s tým, že do leta bude po vašom vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #rozchod #koniec lásky

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Zabudnite dnes na všetko mastné, neprospeje vám to.
Neprehliadajte fakt, že nie vždy musíte mať pravdu práve...