Žena v znamení strelca: Je nekonvenčná, miluje dobrodružstvo

Je "prelietavá" ako žena v znamení blížencov, minimálne vo svojich názoroch, boli by z nich veľmi dobré kamarátky...

23.11.2018 11:00
žena v znamení strelca, strelec Foto:
Žena v znamení strelca sa azda ako posledná "zaviaže", vydá a porodí a ako posledná si uviaže na krk hypotéku.
debata

Vybuchne a prská ako mačka

Pripomeňme na úvod, že máme do činenia s „ohnivou“ osobou, strelec je ohnivé znamenie. Takže je ako tento živel. Vybuchne, ak je hovoria, čo sa jej nepáči, ak jej je ubližované, prská ako mačka, kedy sa jej to hodí, povie, čo si práve myslí (čo na srdci…). S ostatnými ohnivými znameniami (baran a lev) má spoločné to, že na hádky s ľuďmi zabúda tak rýchlo, ako ich vyvolala. Odpúšťa a zabúda…

Nerobí, čo sa patrí

Žena v znamení strelca je nekonvenčná, nerobí, čo sa patrí, robí len to, čo jej práve vyhovuje, čo ju momentálne baví (rada skúša nové), čo sa jej v tejto chvíli páči. V tomto znamení sa nerodia ženy, ktoré si obliekajú, čo momentálne diktuje móda, nevydávajú sa „do tridsiatky“, ani do tridsiatky nerodia, ako im niekto káže. Väčšina ľudí si ju obľúbi práve pre tieto vlastnosti.

Žiaden domased

Bývajú u rodičov tak dlho, ako sa jej to hodí a vôbec ju nezaujíma, čo si kto o tom myslí. Nie je domased, často sa vyberie do sveta, ale dlho nevydrží. Vracia sa a znova prichádza, aby vyskúšala opäť niečo nové, zažila dosiaľ nepoznané. K tomu však potrebuje veľmi veľa slobody – žena v znamení strelca sa azda ako posledná „zaviaže“, vydá a porodí a ako posledná si uviaže na krk hypotéku.

Optimistická žienka

V tomto znamení sa rodí najviac žien, ktoré neskôr ostanú bez muža, sú slobodnými mamičkami, a to práve pre vlastnosti, ktoré sme opísali vyššie. Nevyhovuje jej byť vo zväzku, nie je konvenčná, nechce sa vydávať, chce žiť inak ako ostatní. Aby sme spomenuli aj niečo pozitívne, tak táto žena má optimizmu na rozdávanie, verí v dobro človeka a uznáva mravné princípy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #Sloboda #znamenie strelec #optimizmus #dobrodružstvo

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...