Pozície, v ktorých vám bude bozkávanie chutiť ešte lepšie

Bozky sú krásne. Erotické, vášnivé, nežné. Dá sa nimi vyjadriť náklonnosť aj emócie. Podľa sexuologičky Suzanne Rapley sa však neoplatí bozkávať len ústami a odporúča zaujať aj osobité polohy. So zapojením tela to bude skutočný zážitok.

08.11.2018 15:00
bozk, ráno, raňajky, vzťah, láska Foto:
Bozk po boku je nevinný, ale výsostne nežný.
debata

Bok po boku

Toto je bozkávanie z kategórie nesmelých. Je to ten bozk, kedy ste vedľa seba, nakloníte sa k sebe a pobozkáte sa v autobuse, v kine, doma na gauči. Je to bozk, ktorý vyplaší motýle v bruchu a obom vám dáva na známosť podporu, nehu, lásku. Je to bozk nevinný, ale výsostne nežný.

Bozk na vrchu

Je to bozk vášnivý. Predstavuje chvíľu, kedy prevezme do rúk niekto z dvojice iniciatívu. Môžete to byť vy alebo partner. Prípade na striedačku. Je to chvíľa, kedy spolu ležíte jeden na druhom a bozkávate sa s plnou vášňou. Nerezonujú tak iba vaše pery ale aj telá, cítite stúpajúce vzrušenie a bozkávate sa tak prakticky najvášnivejšie, ako je to len možné. Áno, práve z týchto bozkov sa dá tak úžasne prejsť do milovania len tým, že si navzájom postŕhate šaty.

Odzadu

Je to bozk, pri ktorom partner cíti telo toho druhého, ako ho privinie odzadu a vtisne mu bozk na krk alebo na ušný lalôčik. Mágia je práve v tom momente, že bozkávajúci sa stáva pre bozkávaného oporou a pritom nežne ochutnáva jeho erotogénne zóny. Je to veľmi pekné, milé, nežné a vrúcne vyznanie si lásky a opory.

„Must have“ bozk

Je to ten bozk, keď sa už idete rozlúčiť, ale nakoniec zvíťazí dravá vášeň, pristúpite k sebe, opriete partnera o stenu a bozkávate ho s plnou vášňou. Je to bozk, ktorý naznačí, že ste stále zamilovaní tak, že toho druhého priam potrebujete.

Bozky hrudníkom

Toto nie je len obyčajný bozk. Je to jeho variácia, pri ktorej sa pery ani nemusia stretnúť. Je to bozk hrudníkov, pri ktorom sa vaše prsia jemne dotknú partnerových. Je to možné napríklad pri tanci. Alebo keď ste spolu a vítate sa po návrate z práce. Oblasť hrudníka si odhalíme len pred ľuďmi, ktorým naozaj dôverujeme. Jemné dotyky hrudníkov sú tak krásnym bozkom a prejavom lásky, dôvery aj náklonnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #milovanie #vášeň #neha #bozkávanie

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...