Štyri zaručené spôsoby, ako prežiť intenzívnejšie vyvrcholenie

Sexuálny život je veľmi dôležitou súčasťou vzťahu. A stáva sa, že ak je neuspokojivý, tak časom sa nespokojnosť prenesie aj do spolužitia.

04.11.2018 10:50
sex, orgazmus Foto:
Ako zaručene dosiahnuť orgazmus? Existuje na to vôbec recept?
debata (2)

Našťastie existuje pár trikov, ako si okoreniť finále a prežiť ešte krajšie a uspokojivejšie vyvrcholenie.

Nie je to cieľ, ale…

Samotný orgazmus by nemal byť cieľom milovania, ale aj sexuálny terapeut Ian Kerner tvrdí, že ak sa nedostaví, tak to môže z dlhodobého hľadiska predstavovať frustráciu, nechuť sa milovať a môže prísť k ochladeniu vzťahu. Preto je lepšie sa síce o orgazmus nesnažiť, ale ho čo najľahšie dosiahnuť.

Stavte na oxytocín

Na univerzite v New Yorku robili pokusy, pri ktorých mileneckým párom aplikovali oxytocín v spreji. Zaujímavé bolo, že dvojice po použití tohto hormónu mali omnoho intenzívnejšie, krajšie a ľahko dosiahnuté orgazmy. Čo ak nemáte takýto stimulátor poruke? Nevadí. Oxytocín sa začína tvoriť pri objatí, bozkoch, pri túlení. Bez toho, aby to bolo súčasťou predohry. Stavte na prechádzku, sledovanie televízie pod dekou, držte sa za ruku a keď sa potom rozhodnete milovať, intenzitou orgazmu budete prekvapení.

Skúste abstinovať

Ian Kerner si všimol, že ako muži, tak aj ženy prežívajú intenzívnejšie orgazmy vtedy, ak si napríklad na pár dni nedoprajú ani sebauspokojovanie. Problémom je, že mnoho jedincov neuspokojivý sexuálny život kompenzuje sebaukájaním a tak sa dostávajú do začarovaného kruhu. Skúste zdržanlivosť a uvidíte, že vaše telo sa následne veľmi rýchlo rozpáli.

Nepremeškajte správny čas

Plánovať si sex na dni v týždni je trochu zložité, ale Ian Kerner radí, že ak ste dostatočne chránená, tak najlepšia príležitosť na krásny orgazmus je pre ženy v období ovulácie. Áno, je to aj čas, keď je najvyššie riziko otehotnenia. Preto je nutné byť opatrným, ale príroda dala žene toto obdobie, aby ho využila aj na potešenie.

Fantazírujte

Orgazmus sa začína v hlave a preto Ian Kerner radí, aby ste spoločne s partnerom fantazírovali. Zahrali sa rôzne hry, ktoré naštartujú predstavy. Hovorili o nich alebo aj skúšali. Dodáva však, že niekedy môže byť stimulácia dobrého vyvrcholenia aj predstava sexu s niekým iným. Nie je to celkom poctivý spôsob, ako prežiť orgazmus, ale niekedy je aj toto odpoveď na milostnú ruinu. A veľmi spoľahlivá.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #orgazmus #vyvrcholenie #spôsob

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....