Žena v znamení škorpióna: Vášnivá a spravodlivá

Sú znamenia, ktoré poriadne nepoznáme, no uštipačnosť škorpióna pozná každý.

24.10.2018 09:00
škorpión Foto:
Žena v znamení škorpióna.
debata (2)

Usilovná, cieľavedomá

Astrológovia v prvom rade upozorňujú na usilovnosť, toto sú ženy cieľavedomé, idú si za cieľom ako levice a veľa toho dosiahnú. Muži sa ich aj boja ako levov, pretože veľa rozprávajú a majú sebavedomia na rozdávanie. Žena v znamení škorpióna je dobrá organizátorka. Ak sa hovorí o ženách, že vedia robiť dve veci naraz, tak škorpiónka zvláda v pohode aj tri.

Kariéra verzus domácnosť

Na rozdiel od takej račice, ktorá nedbá byť „žienkou domácou“, nerada cestuje a rada si užíva útulnosť svojho domova a rodinu, škorpiónka dá prednosť kariére pred domácnosťou. Ak máte škorpiónku medzi priateľmi na Facebooku, len sotva sa bude chváliť upečenými koláčmi, vzťahom či prvými krôčikmi svojho drobca. Tu dostávajú prednosť diplomy a pracovné úspechy.

Chce veľa dokázať

Chcela by podnikať, veľa toho dokázať, sedieť naraz na viacerých stoličkách. Byť dôležitá, niečo znamenať. Aj toto je črta, pre ktorú od nej muži utekajú. (Doslova). Tí naozaj úspešní s ňou nechcú súperiť a ostatní sa boja, že s ňou nebudú stíhať. Alebo, že jej nebudú stačiť. Častokrát býva žena v znamení škorpióna tou hlavou rodiny, ktorá „nosí nohavice“.

Veľmi dobrá šéfka

So ženou v znamení barana ju spája priamočiarosť, obe vedia povedať na rovinu, čo si myslia. (Býva to nepríjemné). To však neznamená, že si tieto dve ženy porozumejú, práve naopak. Tá podobnosť ich odpudzuje, jedna na druhú pôsobia rušivo. Obe tiež majú cit pre spravodlivosť, preto je zo ženy v znamení škorpióna veľmi dobrá šéfka.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #spravodlivosť #sebavedomie #znamenie škorpión

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....