5 znakov, že váš vzťah je už na konci

Plameň vašej lásky dohorel a vy obaja už ťaháte z posledného? Tu sú znaky, ktoré vám to povedia jasne.

20.10.2018 11:00
muž a žena, rozchod Foto:
Už musíte urobiť len posledný krok - smerom k rozchodu.
debata (1)

Ani radosť, ani hádka

Vaše každodenné prežívanie je bez emócií. Nemáte silu sa hádať, pretože ste obaja dospeli do bodu, kedy ste pochopili, že je to zbytočné a aj tak nič nevyriešite. O radosti už takisto nemôže byť ani reči. Spoločne nezdieľate žiadne pocity z prežitého dňa, ktoré by toho druhého potešili.

Málo sexu, málo nežností

Chýbajú nežné bozky pri odchode z domu, chýba objatie pred náročným pracovným dňom. Sex síce z vašej spálne celkom nezmizol, ale viac ako vášnivé spojenie plné lásky je top len chladké ukojenie aktuálnej túžby.

Žiadne spoločenské vyžitie

Spoločná večera s priateľmi? Na všetky takéto a podobné podujatia už odmietanie pozvania, prípadne sa jeden z vás nedostaví. Aj priateľov si vlastne rozdeľujete na vašich a jeho, pripravujete sa na rozchod. Zároveň je vám jasné, že ako dvojica by ste sa pod paľbou pohľadov ostatných už necítili príjemne, pretože spoločná komunikácia medzi vammi viazne.

Plány výlučne krátkodobé

Letná dovolenka? Keďže za oknami práve padá lístie, jasne tušíte, že leto už spolu neprežijete. Ani jeden z vás nenavrhne tému letkej dovolenky či väčšej spoločnej finančnej investície. Plány ešte máte, pretože vediete spoločnú domácnosť a tú treba financovať aj sa o ňu starať. Ale všetko si už jasne vymedzujete a dlhodobé plánovanie praktizujete iba vo vašej hlave.

Minimálna snaha

Prešli ste už všetkými stupňami vášho vzťahu a tým posledným bola snaha o jeho záchranu. Či už on alebo vy, ani jeden o nič také nemá záujem. A druhý z páru to po mnohých neúspešných pokusoch pochopil. Už je pred vami len posledný krok – ten smerom k rozchodu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #hádka #koniec vzťahu

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...