Strach zo vzťahu? Čo konkrétne trápi vás?

Honba za kariérou? Strach, že vás ktosi zo dňa na deň opustí? Alebo chaos vo vlastnom živote? Každý z nám má strach, ak ide o vážne rozhodnutie.

16.10.2018 15:00
rande, láska Foto:
Čo ak príde niekto lepší?
debata

Ďakujem, veľká láska mi už takmer zlomila väzy

Nebolo to tak dávno, čo ste sa takmer postavili pred oltár… A zrazu – všetko bolo preč, zo dňa na deň váš veľká láska zradila a vám zostali len oči pre plač. Prežiť niečo podobné? Rozhodne nie, raz mi tento zážitok úplne stačil.

Vzťah? Ako, prosím? Veď ja sa sťahujem

Už je to tu! Atraktívne miesto za oceánom, o ktoré som sa tak dlho snažila. To je pre mňa prvoradé, láska by mi moje rozhodnutia iba komplikovala. City by mi zväzovali krídla a všetko, o čo som sa roky snažila, by som len tak hodila za hlavu… Nie, láska teraz nie je pre mňa dobrou voľbou.

Vzdať sa svojej slobody? Teraz ešte nie…

Večne sa prispôsobovať? Brať ohľady a robiť kompromisy? Tak na to som ešte primladá! Chcem lietať tak vysoko, ako mi krídla dovolia – vzťah by ma ťahal k zemi ako závažie. Ešte nie je čas nechať si pristrihnúť krídla.

Určite existuje niekto lepší

Naozaj má byť tento muž princom na bielom koni? Ako zistím, či neexistuje ktosi lepší, výnimočnejší a pre mňa viac vhodný… Nechcem urobiť chybu a potom snívať o všetkom, čo som mohla mať.

Najskôr sa musím naučiť žiť sama so sebou, až potom s niekým iným

Veď sa neviem poriadne postarť ani sama o seba. Netuším, čo s mojou budúcnosťou, nemám žiaden plán… A do tohto zmätku mám pozvať ďalšou osobu? Nie, už teraz to vo mne vzbudzuje hrôzu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #single život #randenie #strach zo vzťahu

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...