Žena v znamení váhy zaujme svojím intelektom

Znamenie váhy je o rovnováhe ženského a mužského princípu. Kým muž pôsobí trochu zženštele, žena práve naopak, trochu mužsky.

24.09.2018 09:00
váhy, znamenie váhy Foto:
Žena v znamení váhy.
debata

Fyzická práca jej nevonia

Podobne, ako iné vzdušné znamenia, blíženci a vodnár, aj v tomto prípade je veľký dôraz kladený na intelekt, rozumové schopnosti, logické uvažovanie. Tieto ženy sa uplatnia v duševných prácach, všade, kde sa spomínané prednosti vyžadujú. Skrátka, páli im to. Môžu byť aj dobré spisovateľky, pretože sú ohromné pozorovateľky a detailistky. Fyzická práca im rozhodne nevonia.

Miluje krásu

Astrológovia však upozorňujú aj na to, že jedno je pôsobiť trochu mužsky, druhé je byť mužatkou. Pozor! Dámy v znamení váhy milujú krásu a všetko, čo sa s ňou spája. Sú to ženy, ktoré nemajú vo svojom šatníku len zopár nudných kúskov a určite tu neprevažujú nohavice. Chcú sa páčiť a takisto majú rady divadlo a výtvarné umenie. Často samy tvoria.

Diplomatická a šarmantná!

Keďže váha patrí k znameniam, ktoré sa rady skrášľujú, určite ich okrem umenia zaujme aj móda a kozmetika. Toto sú ženy, ktorým určite nevyhovuje pracovať z domu, práve naopak, využijú každú príležitosť, aby sa dostali medzi ľudí. Sú diplomatické a majú navyše šarm – to je ich silná zbraň. Sú bystré.

Dlho sama neostane

Na rozdiel od ohnivých znamení (baran, lev, strelec), váha nie je „obdarená“ občas až nezdravým sebavedomím, zato však pôsobí prirodzene jemne a pekne. Ak si na ňu nejaký muž trúfne, bude to mať každopádne jednoduchšie, ako v prípade spomínaných ohnivých žien. A na druhej strane, žena v znamení váhy dlho sama neostane, pretože mužov debaty s ňou priťahujú ako magnet.

Muža si poriadne oťuká

Váhy sú opatrné, takže chvíľu potrvá, kým začnú s partnerom žiť, prípadne kým mu povedia svoje áno. Poriadne si ho dovtedy oťukajú! Všetko má svoj čas, je ich obľúbeným heslom. Určite dovtedy ocenia drahé darčeky, rady bývajú pozývané na večierky, nerady sa nudia doma a nikdy nedovolia, aby s partnerom skončili pred televízorom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #znamenie Váhy #intelekt #duševná práca

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...