Muž v znamení panny: Zdvorilý, slušný a staromódny

Je podobný mužovi v znamení býka. Aj ten je "staromódny", nejedna žena sa pousmeje, keď príde na prvé rande s kyticou.

31.08.2018 17:00
debata
Muž v znamení panny. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie panna, muž v znamení panny Muž v znamení panny.

Stará škola

„Staromódny“ je ale aj v iných ohľadoch, napríklad, skúša ženu (a nie krátko), či bude vhodnou manželkou, pretože on o voľné vzťahy nestojí a slobodným ostať nechce. Hovorí sa, že muži v znamení panny sú tými najhoršími do vzťahu, astrológovia to však až tak kriticky nevidia. Pretože panna je vo vzťahu muž, ktorý býva rád užitočným.

Zdvorilý a slušný

Kvety priateľke rozhodne neprinesie len na prvé rande. Je zdvorilý a slušný, nikdy na verejnosti ženu neurazí, a to ani v prípade, že sa s ňou pred piatimi minútami pohádal. Tiež však nerád vyznáva na verejnosti lásku – nečakajte držanie „za ručičky“, ani bozky, toto všetko sú „scény“, ktoré patria len za zavreté dvere!

Radi rozprávajú

Vravíte, že muži toho veľa nenahovoria? Tí v znamení panny toto pravidlo porušujú! Rozprávajú sa radi, vedú dlhé debaty na témy, ktoré ich zaujímajú a radi idú do hĺbky. So ženou v znamení panny, zdá sa, že by si prišli na svoje, ale pozor, sú si až príliš podobní, môže to vyvolať presne opačný efekt.

Zvyk je železná košeľa

Poriadok musí byť, tak toto je notoricky známe pravidlo, ktoré žiadna panna neporuší, jedine, že by mala ascendent povedzme v baranovi, ktorý poriadok neobľubuje, resp. nevie udržať. Panna to s tým poriadkom doslova preháňa, košele v skrini musia stáť v „komínkoch“, strapce na kobercoch budú učesané a všetko bude na svojom mieste – nerád presúva nábytok.

Radšej dom ako byt

Čo sa týka záľub, mimoriadne obľubuje techniku (odmalička rozoberá autíčka a hodinky, aby prišiel na to, ako fungujú), miluje však aj práce v záhrade. Tam sa vie schovať naozaj nadlho, a preto je jasné, že muž v znamení panny prežije oveľa kvalitnejší život v dome, určite nie v byte. Kvety prenechá ženám a on sa postará o zeleninu a trávu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #záhrada #poriadok #znamenie panny

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...