5 znamení, ktoré hovoria jasne: Nejde o flirt, má vážny záujem

Vám sa páči a chcete ho! Ale čo on? Len sa hrá alebo ide o čosi viac?

25.08.2018 08:00
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Tento chlap sa vám páči!
debata

Áno, rozumiem ti

Dáva vám pocit, že vám rozumie. Počúva, čo mu hovoríte, nad vašimi slovami rozmýšľa. Chce o vás vedieť všetko, túži vám porozumieť. Pýta sa, diskutuje, dáva vám pocítiť, že je tu pre vás.

Pomôžem ti

Stačí mu spomenúť, že potrebujete niekam zaviesť, niečo preniesť, či ísť do iného mesta čosi zariadiť a hneď chce byť nápomocný. Dáva vám jasne najavo, že s ním môžete počítať v každej situácii, že tu nie je len vtedy, kedy sa to hodí jemu. Chápe, že k životu patria aj takéto udalosti.

Aha, čo som ti priniesol

Je to len maličkosť, ale nesmierne ho teší, že vás prekvapil a vyčaroval vám úsmev na perách. Myslí na vás aj v čase, kedy s vami nie je, je nadšený, ak ste spokojná vďaka nemu. Svoje nadšenie nedokáže tajiť, je celý rozžiarený.

Uvaril som pre teba

Na príprave večere si nechá záležať, myslí na všetky detaily – veľmi mu záleží na tom, aby na vás zapôsobil. A jedlo sa mu zdá byť vhodným spôsobom, ako vám dať najavo, že mu na vás záleží – je to osobnejšie, ako keby vás pozval na večeru.

Takto sa ti páčim?

Uf, on je ale sexi! Naozaj si nechal na sebe záležať, pretože túži urobiť dojem. Skvelá košeľa, príjemná vôňa… Rovnako, ako sa vy páčite jemu, sa chce on zapáčiť vám. A robí pre to maximum.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #partner #flirt #záujem

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...