Ako nájsť svoju spriaznenú dušu a nesklamať sa

Je dôležitejšia ako známosť na jednu noc, je podstatnejšia ako flirt a rozhodne je trvácnejšia ako letná láska.

17.08.2018 09:30
leto, dovolenka, cestovanie, turistky, turista,... Foto:
Spriaznené duše spolu najprv zažívajú chvíle pekné a až potom sa podržia.
debata

Či už v podobe muža alebo dobrej kamarátky je spriaznená duša človek, pri ktorom máte pocit, že ste doslova jednou dušou v dvoch telách. Každý ju potrebuje, ale veľmi ťažko sa hľadá.

Spriaznená duša nie je ako láska na prvý pohľad

Možno ste sklamaná, smutná, cítite sa v živote sama. Práve to je stav, kedy má mnoho ľudí tendenciu okamžite dôverovať človeku, s ktorým naskočia jemné sympatie. No Ann Garnett, vzťahová poradkyňa tvrdí, že to nemusí byť práve vhodné správanie. Pretože nájsť spriaznenú dušu skutočne nie je záležitosť na prvý pohľad. Aj keď si s niekým rozumiete, potrvá dlhšie, kým sa zosúladíte. Ak vôbec. No a ak v niekom uvidíte tú pravú osobu, okamžite, môže dôjsť veľmi rýchlo k sklamaniu. A to rozhodne nepodporí stav duševnej pohody.

Pomenujte svoje zlé vlastnosti

Po prvé si treba priznať, že ich má každý. Skutočne to nie je nič nezvyčajné alebo neobvyklé. Poznať svoje negatívna, je veľmi dôležité pri hľadaní sympatizanta. Je totiž možné, že človek, ktorý by mal s vami vytvoriť skutočne silné puto ich bude mať podobné. Preto si ich všímajte na sebe aj na ňom. Veľmi často sa môžete pochopiť v negatívach, túžbach, zakázaných a tienistých stránkach života a to robí často ľudí ešte dôvernejšie spojených, ako keď svoj vzťah stavajú iba na tom, čo je dobré.

Vizualizujte si ideálnu dušu

Ann Garnett nie je nejaká ezoterička, ale každému kto potrebuje do života priateľa alebo partnera na rovnakom ladení, radí vizualizovať si svoj sen. Práve v tejto chvíli, na tomto mieste a v tejto situácii. Čo by ste robili najradšej s najbližším človekom na svete? Takúto vizualizáciu skúšajte doma, v práci, ráno, večer, v bare, na nákupe v obchode. Pretože ak budete takto citlivo ladiť svoje predstavy, je možné, že v okolí stretnete niekoho, kto naplno vykáže zhodu. Ak nevizualizujete, môžete svoju potenciálnu spriaznenú dušu vo víre každodennosti prehliadnuť.

Buďte pozitívna

Pozor, spriaznená duša nie je bútľavá vŕba. Preto príležitosť na kvalitný vzťah alebo kamarátstvo netreba okamžite zavaliť dávkou starostí, problémov a zdôverovaním sa. Áno, je to niečo, čo spolu spriaznené duše robia, ale najprv zažívajú chvíle pekné a až potom sa podržia. Ak budete na niekoho pôsobiť od prvej chvíle ako čierny Peter, rozhodne tým vzťahom nebude nadšený.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pozitívne myslenie #kamarátka #súlad #dôverovať si #spriaznená duša #negatívne vlastnosti

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...