Druhé rande - áno, či nie? Odpovedzte si na tieto otázky!

Tiež si po prvom rande kladiete otázku "ako mám vedieť, či je ten pravý"? Rozhodnete sa príliš rýchlo alebo budete zabíjať čas s "nepravým"? Odpovede na tieto otázky vás nasmerujú.

17.08.2018 12:00
rande, láska, láska v daždi Foto:
Humor je silným faktorom v každom vzťahu.
debata

Ako často ste kontrolovali mobil?

Mať nutkanie počas prvého stretnutia kontrolovať správy, to nie je dobré znamenie toho, že sa dobre zabávate, že si užívate, že sa tu a teraz rysuje niečo „osudové“. Ak je rozhovor s dotyčnou osobou, ktorá sedí oproti vám, dosť zaujímavý, nemáte predsa potrebu odpovedať na správy, ani nahliadať do mobilu.

Bol milý k ostatným?

Sledujte, ako sa váš nový objav správa napríklad k čašníkovi alebo iným osobám, ktoré stretnete. V prípade, že bol zdvorilý a priateľský, potom mu, pravdaže, môžete dať ďalšiu šancu.

Cítili ste sa dobre?

Cítiť by ste sa mali dobre aj vo chvíľkach, kedy nikto nič nehovorí. Ak sú naopak, tieto chvíľky ticha trápne a vedú k nepríjemným pocitom, rýchlo začnete hovoriť o obede, aby ste zachránili situáciu a „tiché diery“ zalátali, asi by ste sa s dotyčným mali radšej rozlúčiť…

Chcete sa o ňom dozvedieť viac?

Ak spozorujete nepríjemný pocit, že skôr túžite po tom, aby sa toto rande skončilo, ako po tom, aby ste sa o ňom dozvedeli čo najviac, nie je to dobré znamenie. Napovedá, že sa oňho vlastne vôbec nezaujímate.

Smiali ste sa?

Humor je silným faktorom v každom vzťahu. Mnohí považujú zábavu pri prvom rande dokonca za dôležitejšiu ako romantiku. Ak vás tento človek rozosmial, mali by ste sa s ním častejšie stretávať.

Je pre vás atraktívny?

Atraktívny na fotografii, to je snáď každý. Ak je však pre vás atraktívny aj v skutočnosti, je to definitívne potvrdenie toho, že by ste sa mohli znova vidieť, nemyslíte?

Intuícia

Ten pocit v bruchu, ktorý nikdy nesklame, je tiež jedným z rozhodujúcich faktorov toho, či sa s dotyčným znova oplatí stretnúť, alebo nie. Určite sa naň oplatí spoľahnúť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #rande #humor #romantika #atraktivita #intuícia #pravý

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...